Бісквітний торт «Панчо»
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати бісквітний торт "панчо" в домашніх умовах. Цей рецепт приготування сподобається всім тим, хто любить солоденьке, і особливо то, що зроблено з любов'ю, своїми руками!
Розповім вам, як приготувати бісквітний торт "панчо" в домашніх умовах. Взагалі я дуже люблю цей торт: у нас він продається у вигляді конуса, з вишневою начинкою і весь покритий білим шоколадом. Але я вам скажу одну річ: весь секрет "панчо" а саме в Cookie, а вони в цей рецепті точно такі ж смачні і повітряні!
- Яйця - 9 штук
- Горіхи волоські - 80 грам
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 600 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Шоколад - 30 грам
- Згущене молоко - 1 штука(1 банку)
- Прикраса - За смаком (я прикрашала розкришеним безе, шоколадними краплями і горіхами)
1. Спочатку приготуємо бісквіти. Для цього відокремлюємо білки від жовтків і за допомогою міксера збиваємо білки з цукром до дуже пишною і густої піни, яка б не випадали з миски, коли ви перевертаєте її. Потім додамо в цю суміш окремо збиті жовтки, борошно і горіхи. Перемішаємо і випікаємо бісквіт півгодини при 180 градусах.
2. Залиште тепер бісквіт постояти 15 хвилин в духовці, лише відкривши дверцята. Так він плавно охолоне і не опаде. Разрежем його на коржі.
3. Для крему тепер збиваємо масло зі згущеним молоком, промазуємо коржі.
4. Цим же кремом обмазуємо наш торт з усіх боків.
5. Посипаємо горішками, шоколадом і безе. Торт готовий!