Рецепт Бісквітний торт «Панчо» фото

Бісквітний торт «Панчо»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Розповім вам, як приготувати бісквітний торт "панчо" в домашніх умовах. Цей рецепт приготування сподобається всім тим, хто любить солоденьке, і особливо то, що зроблено з любов'ю, своїми руками!

Розповім вам, як приготувати бісквітний торт "панчо" в домашніх умовах. Взагалі я дуже люблю цей торт: у нас він продається у вигляді конуса, з вишневою начинкою і весь покритий білим шоколадом. Але я вам скажу одну річ: весь секрет "панчо" а саме в Cookie, а вони в цей рецепті точно такі ж смачні і повітряні!

  • Яйця - 9 штук
  • Горіхи волоські - 80 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Цукор - 600 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Шоколад - 30 грам
  • Згущене молоко - 1 штука(1 банку)
  • Прикраса - За смаком (я прикрашала розкришеним безе, шоколадними краплями і горіхами)
бісквітний торт
1. Спочатку приготуємо бісквіти. Для цього відокремлюємо білки від жовтків і за допомогою міксера збиваємо білки з цукром до дуже пишною і густої піни, яка б не випадали з миски, коли ви перевертаєте її. Потім додамо в цю суміш окремо збиті жовтки, борошно і горіхи. Перемішаємо і випікаємо бісквіт півгодини при 180 градусах.
бісквітний торт
2. Залиште тепер бісквіт постояти 15 хвилин в духовці, лише відкривши дверцята. Так він плавно охолоне і не опаде. Разрежем його на коржі.
бісквітний торт
3. Для крему тепер збиваємо масло зі згущеним молоком, промазуємо коржі.
бісквітний торт
4. Цим же кремом обмазуємо наш торт з усіх боків.
бісквітний торт
5. Посипаємо горішками, шоколадом і безе. Торт готовий!

Схожі рецепти