Торт «лінивий Панчо»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 8 г. 0 хв.
Є певна категорія страв, яку називають"ледачі" . І навіть деяка випічка підходить під цей параметр. У ньому використовують готову основу, наприклад: печиво, вафлі або покупної бісквіт.
Опис приготування:
У свій рецепт я описала, як приготувати торт"Лінивий Панчо" на готових коржах. Якщо у вас не виходить святкова домашня випічка, то цей варіант для вас. Вам потрібно зробити тільки крем, додати кілька інгредієнтів і створити гарну подачу. Але цього торту потрібно просочитися, тому приготуйте його з вечора.
- Крем 25% - 800 грам
- Funduk - 100 грам
- Бісквітні коржі - 1 штука (упаковка)
- Ананаси консервовані - 1 штука( банку)
- Темний шоколад - 1 штука (плитка)
- Цукор - 7 Ст. Ложок
Цукор збийте з сметаною до утворення єдиної консистенції.
Бісквіт наріжте середнього розміру шматочками. Фундук обсмажте на сухій сковороді, а потім подрібніть, але не дуже дрібно.
Шматочки бісквіта умочіть в сметану з цукром. Викладіть їх частина першим шаром торта в тарілку для подачі.
Потім вставте ананас, нарізаний шматочками, і горішки.
Укладайте в такій же послідовності шари у вигляді гірки. Зверху покрийте все сметанним соусом.
Розтопіть шоколад. Полийте їм торт. Залиште"Лінивого Панчо" на ніч в холодильнику. Приємного чаювання!