«Панчо» торт
(покроковий рецепт з фото)
Тістечка"Pancho" - десерт популярний, приготувати його можна абсолютно по-різному. Мій спосіб приготування не претендує на особливу оригінальність, проте гарантую, що торт вийде на все 100.
Тістечка"Pancho" дуже легко приготувати. Коржі випікаються швидко, як, власне, і вершки, який готується елементарно. Обов'язково додаю в начинку фрукти, в моєму випадку - консервовані ананаси, адже вони надають десерту соковитість. Вдалого приготування!
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 10 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
- Цукор - 8 Ст. Ложок(+ 1 стакан для крему)
- Борошно - 7 Ст. Ложок
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Крем - 450 грам
- Ананаси консервовані - 1 штука (баночка)
- Шоколад - 1 За смаком (для прикраси)
Поступово вводимо просіяне борошно і соду, гаситься оцтом. Вливаємо олію і молоко. Перемішуємо.
Одну частину коржа нарізаємо кубиками.
Наступним шаром викладаємо кубики бісквіта, які потрібно вмочити в крем. Зверху розміщуємо порізані кубиками консервовані ананаси.
Додаємо в крем ще сметани і цукор, що залишився. Збиваємо, поливаємо отриманою масою торт.