«Панчо» торт
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Тістечка "Pancho" - десерт популярний, приготувати його можна абсолютно по-різному. Мій спосіб приготування не претендує на особливу оригінальність, проте гарантую, що торт вийде на все 100.
Опис приготування:
Тістечка "Pancho" дуже легко приготувати. Коржі випікаються швидко, як, власне, і вершки, який готується елементарно. Обов'язково додаю в начинку фрукти, в моєму випадку - консервовані ананаси, адже вони надають десерту соковитість. Вдалого приготування!
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 10 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
- Цукор - 8 Ст. Ложок(+ 1 стакан для крему)
- Борошно - 7 Ст. Ложок
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Крем - 450 грам
- Ананаси консервовані - 1 штука (баночка)
- Шоколад - 1 За смаком (для прикраси)
Забиваємо в миску яйця, збиваємо їх з цукром (8 ст.Л.). Підсипає какао.
Поступово вводимо просіяне борошно і соду, гаситься оцтом. Вливаємо олію і молоко. Перемішуємо.
Переливаємо тісто в форму для запікання, відправляємо в духовку. Випікаємо до готовності коржа, температура 180 градусів. Дістаємо корж з духовки, даємо йому охолонути і розрізаємо на дві частини.
Одну частину коржа нарізаємо кубиками.
Приготуємо крем. З'єднуємо сметану з 1/3 цукру, ретельно збиваємо. Змащуємо кремом цілий корж.
Наступним шаром викладаємо кубики бісквіта, які потрібно вмочити в крем. Зверху розміщуємо порізані кубиками консервовані ананаси.
Знову викладаємо кубики бісквіта з кремом, надаючи торту закруглену до верху форму.
Додаємо в крем ще сметани і цукор, що залишився. Збиваємо, поливаємо отриманою масою торт.
Ставимо торт в холодильник на 3 годину. Потім дістаємо і прикрашаємо розтопленим шоколадом. Смачного!