Рецепт «Панчо» торт фото

«Панчо» торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка, Торти

Тістечка"Pancho" - десерт популярний, приготувати його можна абсолютно по-різному. Мій спосіб приготування не претендує на особливу оригінальність, проте гарантую, що торт вийде на все 100.

Тістечка"Pancho" дуже легко приготувати. Коржі випікаються швидко, як, власне, і вершки, який готується елементарно. Обов'язково додаю в начинку фрукти, в моєму випадку - консервовані ананаси, адже вони надають десерту соковитість. Вдалого приготування!

  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 10 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
  • Цукор - 8 Ст. Ложок(+ 1 стакан для крему)
  • Борошно - 7 Ст. Ложок
  • Сода - 1/3 чайних ложки
  • Какао - 4 Ст. Ложки
  • Крем - 450 грам
  • Ананаси консервовані - 1 штука (баночка)
  • Шоколад - 1 За смаком (для прикраси)
Поступово вводимо просіяне борошно і соду, гаситься оцтом. Вливаємо олію і молоко. Перемішуємо.
Одну частину коржа нарізаємо кубиками.
Наступним шаром викладаємо кубики бісквіта, які потрібно вмочити в крем. Зверху розміщуємо порізані кубиками консервовані ананаси.
Додаємо в крем ще сметани і цукор, що залишився. Збиваємо, поливаємо отриманою масою торт.

Схожі рецепти