Рецепт Торт «Astoria» фото

Торт «Astoria»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На святковий стіл, День народження, Ювілей
Випічка, Солодке, Торти

Пропоную вам рецепт приготування торта "асторія" з глазур'ю і смачним бісквітом. Якщо ви любите торти і хочете порадувати себе на свято, Тістечка"Astoria" - ідеальне прикраса столу.

Щоб приготувати торт "асторія" в домашніх умовах необхідно приготувати ніжний, пишний бісквіт і смачний шоколадний крем. Про всі секрети приготування цього чудового торта я розповім нижче.

  • Крем - 300 грам (бісквіт)
  • Сода - 1 Чайна ложка (бісквіт)
  • Цукор - 300 грам (бісквіт)
  • Яйця - 2 штуки (бісквіт)
  • Борошно - 350 грам (бісквіт)
  • Какао - 3 Ст. Ложки (бісквіт)
  • Масло рослинне - За смаком (для змащування форми)
  • Вершкове масло - 150 грам (крем)
  • Банка вареного згущеного молока - 1 штука (крем)
  • Какао - 4 Ст. Ложки (крем)
  • Вершкове масло - 50 грам (глазур)
  • Какао - 3 Ст. Ложки (глазур)
  • Цукор - 4 Ст. Ложки (глазур)
  • Вершки - 4 Ст. Ложки (глазур)
тістечка
Сметану розмішайте з содою і дайте постояти 5-10 хвилин.
тістечка
Змішайте сметану з яйцями.
тістечка
Суху суміш поступово введіть в мокру і замісіть тісто. Воно виходить за консистенцією, як сметана.
тістечка
Поки випікається бісквіт, підготуйте крем. Масло кімнатної температури, варене згущене молоко і какао збийте міксером до однорідної гладкої консистенції.
тістечка
Ось такий пористий вийшов бісквіт.
тістечка
І розріжте на 3 коржа.
тістечка
Мені крему вистачило на 2 коржа. Останній корж я не покривала. Бортик торта обмазати виступаючим кремом з-під коржів. Приберіть торт в холодильник на 20-30 хвилин, щоб крем
Остудився.
тістечка
Приємного чаювання!

Схожі рецепти