Торт «Astoria»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт приготування торта "асторія" з глазур'ю і смачним бісквітом. Якщо ви любите торти і хочете порадувати себе на свято, Тістечка"Astoria" - ідеальне прикраса столу.
Щоб приготувати торт "асторія" в домашніх умовах необхідно приготувати ніжний, пишний бісквіт і смачний шоколадний крем. Про всі секрети приготування цього чудового торта я розповім нижче.
- Крем - 300 грам (бісквіт)
- Сода - 1 Чайна ложка (бісквіт)
- Цукор - 300 грам (бісквіт)
- Яйця - 2 штуки (бісквіт)
- Борошно - 350 грам (бісквіт)
- Какао - 3 Ст. Ложки (бісквіт)
- Масло рослинне - За смаком (для змащування форми)
- Вершкове масло - 150 грам (крем)
- Банка вареного згущеного молока - 1 штука (крем)
- Какао - 4 Ст. Ложки (крем)
- Вершкове масло - 50 грам (глазур)
- Какао - 3 Ст. Ложки (глазур)
- Цукор - 4 Ст. Ложки (глазур)
- Вершки - 4 Ст. Ложки (глазур)
Сметану розмішайте з содою і дайте постояти 5-10 хвилин.
Змішайте сметану з яйцями.
Суху суміш поступово введіть в мокру і замісіть тісто. Воно виходить за консистенцією, як сметана.
Поки випікається бісквіт, підготуйте крем. Масло кімнатної температури, варене згущене молоко і какао збийте міксером до однорідної гладкої консистенції.
Ось такий пористий вийшов бісквіт.
І розріжте на 3 коржа.
Мені крему вистачило на 2 коржа. Останній корж я не покривала. Бортик торта обмазати виступаючим кремом з-під коржів. Приберіть торт в холодильник на 20-30 хвилин, щоб крем
Остудився.
Остудився.
Приємного чаювання!