Рецепт Торт «Angela» фото

Торт «Angela»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Какао , Шоколад , Молоко , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження , Ювілей
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Любителі шоколадної випічки, не проходьте повз! У мене для вас є відмінна ідея, як приготувати торт"Анжела" . Ніжний, апетитний і нескладний у процесі. Чудовий варіант на замітку!

Опис приготування:

Це приголомшливий тортик, який можна спекти просто до чаю або на святковий стіл. Його смак диво насичений і настільки шоколадний, що ніхто не зможе встояти. Кількість інгредієнтів можна збільшити, щоб спекти більше коржів. До речі, можна приготувати один корж і розрізати його акуратно навпіл.

  • Борошно - 140 грам
  • Какао - 60 грам(+ 20 грам в крем)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Вершкове масло - 85 грам(+ 110 грам для крему)
  • Коричневий цукор - 85 грам
  • Цукровий пісок - 110 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
  • Молоко або кефір - 170 мілілітрів
  • Вода - 40 мілілітрів
  • Цукрова пудра - 1 Чайна ложка(+ для прикраси перед подачею)
  • Шоколад - 170 грам
торт
1. Насамперед включіть її і встановіть температуру 180 градусів. Підготуйте всі інгредієнти для тіста.
торт
2. Жароміцних форму застеліть пергаментом, змастіть маслом і присипте борошном.
торт
3. У глибоку миску надішліть два види цукру і розм'якшене вершкове масло. Збийте міксером.
торт
4. По одному введіть яйця.
торт
5. Влийте ванільний екстракт.
торт
6. У глибокій мисці з'єднайте сухі інгредієнти: какао, борошно, розпушувач і сіль.
торт
7. Ретельно перемішайте.
торт
8. Всипте невеликими порціями, продовжуючи збивати.
торт
9. Влийте молоко або кефір.
торт
10. Ще раз збийте, щоб вийшло повітряне однорідне тісто.
торт
11. Розділіть тісто навпіл (якщо будете випікати два коржі окремо). Вилийте акуратно в форму.
торт
12. Надішліть в духовку і випікайте кожен корж до готовності хвилин 20-25. Після акуратно дістаньте корж з форми і охолодіть. Повторіть з другим коржем.
торт
13. Поки остигають коржі, можна зайнятися кремом. Шоколад розтопіть на водяній бані. Какао перемішайте з водою до однорідності.
торт
14. Розм'якшене вершкове масло збийте з цукровою пудрою.
торт
15. До маслу вилийте шоколад і какао. Ретельно збийте.
торт
15. Тепер можна збирати торт. На корж викладіть частина крему і розрівняйте.
торт
17. Зверху викладіть другий корж і знову крем.
торт
18. Ось такий насичений шоколадний тортик вийшов.
торт
19. Перед подачею дайте постояти пару годин, щоб торт добре просочився. При бажанні присипте цукровою пудрою.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти