Topt «Шокoладний трюфeль»
(покроковий рецепт з фото)
Чим можна здивувати і порадувати гостей? Я поділюся з вами рецептом благородного десерту і розповім прямо зараз, як приготувати торт "шоколадний трюфель" в домашніх умовах.
Що може бути смачніше для любителів какао в усіх його видах, ніж шоколадний торт з шоколадним кремом, прикрашений шоколадними цукерками? ! тільки, мабуть, якщо ще можна запивати гарячим шоколадом… Подавайте торт охолодженим. Розріжте його так, щоб кожному з його дегустаторів дісталася цукерочка! Смачного!
- Яйця - 5 штук(1 для крему, 4 для тіста)
- Цукор - 175 грам
- Ванільний цукор - 16 грам(8 г для крему і 8 г для тесту)
- Борошно - 100 грам
- Харчовий крохмаль - 100 грам
- Гаряча вода - 3 Ст. Ложки
- Холодна вода - 2 Ст. Ложки
- Какао-порошок - 130 грам(100 г для крему, 30 г для тесту)
- Розпушувач для тіста - 3 чайних ложки
- Вершкове масло - 135 грам(125 г для крему, 10 г - змастити форму для випікання)
- Цукрова пудра - 150 грам
- Ароматизатор роязикай - 10 мілілітрів
- Рідка шоколадна глазур - 100 мілілітрів
- Посипання шоколадна - 75 грам
1
Збийте 4 яйця з гарячою водою, додайте цукор простий і ванільний (для тіста), добре перемішайте.
2
Перемішайте просіяне борошно, крохмаль, какао-порошок (для тіста) і розпушувач. Введіть акуратно в збиті яйця.
3
Розігрійте духовку до 180 (можна навіть до 200) градусів. Змастіть маслом форму для випічки, залийте в неї тісто і випікайте 25 хвилин. Після цього добре остудіть!
4
Масло кімнатної температури потовчіть, змішайте цукор і какао, просійте і введіть в масло разом з яйцем і роязикам ароматизатором.
5
12 чайних ложок цієї суміші відкладіть в маленьку миску і поставте в холодильник. Решта змішайте з ванільним цукром, додайте 2 ложки холодної води.
6
Розріжте бісквіт на три тонкі пластини. Намажте шарами крем.
7
Полийте торт глазур'ю.
8
З добре охолодженого крему скачайте 12 кульок, обваляйте їх в шоколадній посипання. Прикрасьте ними торт. Десерт готовий!