Рецепт Топпінг з персика і базиліка фото

Топпінг з персика і базиліка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Зелень, Персик, Базилік
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
Для дітей
Солодке

Просте ванільне або вершкове морозиво може придбати незабутній яскравий смак за допомогою всього декількох інгредієнтів! Незвичайне, але дуже свіже і смачне поєднання базиліка і персика, пробуйте!

Прекрасний соус з ніжним ароматом для всього, чого тільки забажає ваша душа: для сирників, морозива, млинчиків, oladii, каш і багато чого іншого. У моїй родині такий топпинг дуже люблять з морозивом. Ви можете додати в такий соус м'яту, ваніль і все, що завгодно ваш смак. Також такий топпинг іноді я перебиваю разом з персиком. Структура виходить гладкою і ніжною, але, на мій смак, коли трапляються шматочки персика - набагато смачніше.

  • Персик - 2 штуки
  • Базилік - За смаком
  • Цукор - 2 склянки
  • Вода - 2 склянки
топпінг з персика і базиліка - фото крок 1
1. Промийте і наріжте персики дрібними кубиками.
топпінг з персика і базиліка - фото крок 2
2. У воду додайте цукор, надішліть на середній вогонь. Помішуйте сироп, поки не розчиниться повністю цукор і сироп не набуде густу і тягучу структуру.
топпінг з персика і базиліка - фото крок 3
3. Коли сироп охолоне до кімнатної температури, відправте його в чашу блендера і додайте до нього базилік. Збийте на високих оборотах так, щоб базилік повністю подрібнити.
топпінг з персика і базиліка - фото крок 4
4. Зелений сироп відправте до персиків, перемішайте готовий топпинг і залиште на кілька хвилин "подружитися між собою" . Так інгредієнти поміняються ароматами і топпинг придбає той самий смак.

Схожі рецепти