Топпінг з персика і базиліка
(покроковий рецепт з фото)
Просте ванільне або вершкове морозиво може придбати незабутній яскравий смак за допомогою всього декількох інгредієнтів! Незвичайне, але дуже свіже і смачне поєднання базиліка і персика, пробуйте!
Прекрасний соус з ніжним ароматом для всього, чого тільки забажає ваша душа: для сирників, морозива, млинчиків, oladii, каш і багато чого іншого. У моїй родині такий топпинг дуже люблять з морозивом. Ви можете додати в такий соус м'яту, ваніль і все, що завгодно ваш смак. Також такий топпинг іноді я перебиваю разом з персиком. Структура виходить гладкою і ніжною, але, на мій смак, коли трапляються шматочки персика - набагато смачніше.
- Персик - 2 штуки
- Базилік - За смаком
- Цукор - 2 склянки
- Вода - 2 склянки
1. Промийте і наріжте персики дрібними кубиками.
2. У воду додайте цукор, надішліть на середній вогонь. Помішуйте сироп, поки не розчиниться повністю цукор і сироп не набуде густу і тягучу структуру.
3. Коли сироп охолоне до кімнатної температури, відправте його в чашу блендера і додайте до нього базилік. Збийте на високих оборотах так, щоб базилік повністю подрібнити.
4. Зелений сироп відправте до персиків, перемішайте готовий топпинг і залиште на кілька хвилин "подружитися між собою" . Так інгредієнти поміняються ароматами і топпинг придбає той самий смак.