Тонке тісто для пельменів
(покроковий рецепт з фото)
Коли в пельменях багато начинки, а тісто тонке, тоді і смак у них зовсім інший, більш яскравий і насичений. А приготувати таке тісто дуже просто, нам знадобитися для цього всього 4 інгредієнта.
Звичайно, приготування пельменів - це досить довгий процес, але все ж більшу частину часу займає саме ліплення, а ось на тісто йде не так багато часу. Ну а для того, щоб тісто вийшло ніжне і еластичне, в нього просто не потрібно додавати нічого зайвого, і в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати тонке тісто для пельменів всього з чотирьох продуктів. За цим рецептом готувала і моя мама, і бабуся, я теж не стала порушувати традиції, тим більше що тісто дійсно виходить чудове, працювати з ним одне задоволення. І якщо ви пам'ятаєте, як в магазинних пельменях завжди засмучує той факт, що тесту там набагато більше, ніж начинки, то поспішаю вас порадувати, з цим рецептом приготування тонкого тесту для пельменів у вас такої проблеми більше не буде.
- Борошно - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Вода кип'ячена - 180-200 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки