Рецепт Томатний суп з сочевицею фото

Томатний суп з сочевицею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви готуєте під час посту або стежте за своєю фігурою, то можете приготувати томатний суп з сочевицею. Вам знадобиться всього за одну годину, а за смаком супчик дуже нагадує гороховий.

Опис приготування:

Червону сочевицю найчастіше використовують для страв азіатської кухні, але і у нас вона добре"прижилася" і поєднується з різними продуктами. Ці бобові дуже багаті рослинним білком і відомі як найдавніші культурні рослини. Видів сочевиці існує кілька, і червона - одна з найпоширеніших. Як виявилося, готувати томатний суп з сочевицею дуже легко.

  • Сочевиця - 200 грам
  • Картопля - 1-3 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штук
  • Помідори - 2-3 штук
томатний суп з сочевицею - фото крок 1
1. Сочевицю попередньо потрібно замочити, після чого покласти її в холодну воду і поставити на вогонь. Довести до кипіння, але не солити, щоб швидше розварилася.
томатний суп з сочевицею - фото крок 2
2. Варимо сочевицю близько 30-40 хвилин, а тим часом нарізаємо овочі.
томатний суп з сочевицею - фото крок 3
3. Нарізаємо картопля, цибулю і моркву.
томатний суп з сочевицею - фото крок 4
4. Обсмажуємо овочі до рум'яного кольору, а поки вони смажаться, готуємо морс з помідорів.
томатний суп з сочевицею - фото крок 5
5. Коли овочі стануть золотистого кольору, додаємо отриманий морс. Я найчастіше пропускаю кілька разів помідори через м'ясорубку.
томатний суп з сочевицею - фото крок 6
6. Коли чечевиця буде майже готова, відправляємо до неї картопля, а вже через 10 хвилин - піджарку з морсом.
томатний суп з сочевицею - фото крок 7
7. Варимо до готовності картоплі і подаємо до столу.

Схожі рецепти