Томатний рис з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Щоб смачно пообідати чи повечеряти достатньо всього лише урізноманітнити звичні страви, наприклад, соусом. Пропоную приготувати смачний рис з додаванням томатної пасти і подати як гарнір.
Опис приготування:
Як щодо смачного і ситного гарніру? Доповніть рис томатною пастою та сиром, і у Вас вийде вишукане самостійне блюдо або смачний гарнір до м'яса / риби. Пробуйте!
- Мал - 1 склянок
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 70 грам
- Спеції - За смаком
Для початку відваріть рис.
Потім розтопіть на сковороді вершкове масло.
Додайте томатну пасту.
Потім відправте в сковороду відварений рис. Перемішайте і добре прогрійте.
Гарячий рис посипте тертим сиром і швидко перемішайте. Сир повинен розплавитися.
Готовий рис прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!