Тісто в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 30 хв.
З появою кухонної техніки багато процесів для господинь стали набагато швидше і простіше виконуватися. Хочу поділитися з вами одним дуже класним способом, як приготувати тісто в хлібопічці.
Опис приготування:
Таке повітряне, м'яке і приємне в роботі тісто стане відмінною основою для несолодкого пирога, піци та інших кулінарних експериментів. При бажанні воду можете замінити кефіром або молоком, наприклад. Це недорогий і простий варіант тесту без клопоту, який я обов'язково рекомендую взяти на замітку.
- Борошно - 420 грам
- Вода - 240 мілілітрів
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 4 чайних ложки
- Дріжджі сухі - 11 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
1. За всіма правилами на дно ємності хлібопічки першими кладуться рідкі інгредієнти. В даному випадку це вода (найкраще її трохи підігріти, щоб вона була тепленькою) і рослинне масло.
2. Зверху просійте потрібну кількість борошна. Зробіть невеликі поглиблення і всипте в них цукор і сіль.
3. У поглиблення в центрі всипте дріжджі.
4. А далі встановіть на своїй хлібопічці програму замісу тіста і довірте справу техніці.
5. Ось таке класне тісто виходить в результаті. А головне, що все це з мінімальними зусиллями.