Тісто на «Медовик»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 20 хв.
Якщо ви вирішили приготувати смачний торт на меду, то вам необхідно буде знати, як приготувати тісто на"Медовик" . Готується воно досить просто зі звичних інгредієнтів. Приступайте!
Опис приготування:
Випікаються коржі дуже швидко, всього 5-7 хвилин при температурі 180 градусів. Тісто робиться теж досить швидко. Найважливіше - добре просочити коржі кремом, тоді тісто буде ніжним і тортик буде танути в роті.
Готуйте на здоров'я!
- Цукор - 2 склянки
- Куряче яйце - 4 штуки
- Мед - 5 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 100 грам
- Сода - 4 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 6 склянок
- Лимонна кислота - 4 чайних ложки
Яйця змішуємо і збиваємо з цукровим піском. Потім до них додаємо мед і вершкове масло. Ставимо ємність з масою на слабкий вогонь і доводимо до кипіння.
Візьміть велику миску і перелийте гарячу суміш туди, всипте в миску суміш соди, солі і лимонної кислоти, перемішайте. Потім починайте вводити борошно і замішувати тісто еластичне. Розділіть тісто на потрібну кількість шматочків (коржів).
Тепер розкачайте тісто завтовшки близько 0, 5 см. Форму коржів можна зробити після випічки, обрізавши їх ножем. Або ж відразу вирізати круглі коржі, наприклад, за допомогою рознімної форми.