Медовик без розкочування коржів
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас не завжди виходить працювати з тестом при розкачування коржів, тоді цей рецепт для вас. Неймовірно смачний, ніжний, тане в роті медовий тортик з мінімумом зусиль. Запам'ятовуйте!
Медовик без розкочування коржів печеться набагато швидше традиційного. За два етапи випічки виходить 6 коржів. Якщо ви хочете великий торт, збільште кількість інгредієнтів. Сметану краще брати не менше 20% жирності, щоб крем не був занадто рідкий.
- Мед - 4 Ст. Ложки (з гіркою)
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 220 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Крем - 450 грам
- Цукор або цукрова пудра - За смаком (в вершках)
- Горіхи - За смаком
Зберіть всі інгредієнти, які нам знадобляться.
У каструлі з товстим дном з'єднайте мед, соду і поставте на вогонь.
Яйця в глибокій мисці з'єднайте з цукром і сіллю.
Мед з содою повинен почати золотитися.
Додайте вершкове масло. Постійно помішуйте, щоб масло повністю розтопилося.
Зніміть готову медову карамель з вогню і трохи остудіть.
Яйця з цукром збийте до пишності.
Додайте остигнула карамель.
Невеликими порціями додайте борошно, ретельно перемішуючи.
Testo майже.
Викладіть половину тіста на деко, застелене пергаментом і розрівняйте. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку.
Печеться корж швидко, 5-6 хвилин.
Остудіть його трохи і розріжте на 3 коржа.
Для приготування крему збийте сметану з цукром або цукровою пудрою. Я не люблю занадто солодкий крем, тому пудри додаю трохи.
Перемажьте коржі кремом.
Зберіть тортик. Залишками крему добре змастити боки.
Подрібніть обрізки коржів, додайте жменю горіхів і присипте крихтою тортик. Залиште його просочуватися мінімум на пару годин.
Медовик без розкочування коржів - відмінна альтернатива. Виходить нереально смачно!