Медовик швидкий
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили влаштувати чаювання і поспішайте приготувати десерт, то придивіться до рецептом медовика швидкого, який змащується смачним кремом зі згущеного молока і вершкового масла.
Цей простий рецепт підкаже, як приготувати медовик швидкий. Він допоможе вам максимально легко спекти смачний тортик. Для його приготування використовуються найпопулярніші інгредієнти. Медовик виходить дуже смачним. А завдяки прошарку з вершкового масла і згущеного молока він має дуже ніжний смак, що супроводжується ароматом меду. Якщо ви любите горіхи, то можна посипати ними верхній корж.
- Куряче яйце - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Оцет або лимонний сік - За смаком (десертна ложка)
- Борошно - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 300 грам
- Молоко згущене - 270 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Горіхи волоські - 50 грам
1.Перед тим, як приготувати медовик швидкий, дістаньте з холодильника масло. Увімкніть на розігрів духовку. У тарілку вбийте яйця, всипте цукор.
2. Збийте міксером яйця з цукром до утворення білої однорідної маси. Покладіть мед. Розмішайте. Просійте борошно і з'єднайте зі збитими яйцями. Ретельно перемішайте, уникаючи утворення грудочок.
3. У столовій ложці погасіть соду лимоном (оцтом). Гашене соду додайте в тісто. Гарненько розмішайте тісто до стану однорідної густої сметани.
4. З цієї кількості тіста вийде 4 коржа. Візьміть 1/4 частина тесту, викладіть у форму, змащену маслом. Змочіть долоню водою і рівномірно розподіліть тісто по всій поверхні. У розігріту до 200 З духовку поставте перший корж. Випікайте 10-12 хвилин. Так само поступите з трьома наступними коржами.
6. Приготуйте крем: розм'якшене масло викладіть в миску і збийте до утворення білої пишної маси. Поступово додайте згущене молоко. Продовжуйте збивати до крему-образної консистенції.
7. Кінець ostиvshih korzhey допомоги вирівнювання, коли ніж. Викладайте коржі по черзі, перемажьте кожен кремом. Потім верхній корж і боки щедро змастіть кремом. Змащений кремом медовик посипте дрібною крихтою. Для цього обрізки від коржів перетріть качалкою. Дайте торту настоятися пару годин і подавайте до столу. Приємного чаювання.