Рецепт Тісто на картопляному відварі фото

Тісто на картопляному відварі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Борошно , Яйця , Яєчний жовток
Пісні страви
На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Хочу запропонувати вам взяти на замітку дуже класний і простий варіант, як приготувати тісто на картопляному відварі для млинців, oladiy або Пирогов. Особливо гарний рецепт, якщо немає молока і кефіру.

Опис приготування:

В даному випадку представлений рецепт приготування тіста на картопляному відварі для наслідках млинчиків. Для інших видів випічки необхідно збільшити кількість борошна, щоб довести тісто до потрібної консистенції. Спробуйте, виходить дуже смачно!

  • Яйце - 5 штук
  • Молоко або вода - 2 склянки
  • Картопляний відвар - 1.5 склянки
  • Борошно - 2-2.5 склянки
  • Сіль - 0.5 чайних ложки
  • Цукор - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 5-6 Ст. Ложок
тісто на картопляному відварі - фото крок 1
1. У глибоку миску вбийте яйця, збийте їх вінчиком з дрібкою солі.
тісто на картопляному відварі - фото крок 2
2. Всипте приблизно половину заздалегідь просіяного борошна, додайте цукор.
тісто на картопляному відварі - фото крок 3
3. Почніть перемішувати. Поступово вливайте молоко (можна використовувати в цьому простому рецепті тесту на картопляному відварі також звичайну воду).
тісто на картопляному відварі - фото крок 4
4. Додайте борошно, що залишилося, ще раз збийте тісто до однорідності, влийте остиглий картопляний відвар. Тісто має получітса однорідним і без грудочок.
тісто на картопляному відварі - фото крок 5
5. І ось, коли тісто на картопляному відварі в домашніх умовах вже готове, можна приступати до смаження млинців. Якщо всипати ще більше борошна, можна зробити тісто для вареників або пирога, наприклад.

Схожі рецепти