Рецепт Млинці на рисовому відварі фото

Млинці на рисовому відварі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Мал
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На святковий стіл , На сніданок , Масляна
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся рецептом дуже смачних млинців на рисовому відварі. Це веганські рецепт, в складі немає яєць і молока. Млинці виходять красивого золотистого кольору, м'які і не рвуться.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати млинці на рисовому відварі. Рис для цього рецепта можна використовувати абсолютно будь-якого сорту. Після варіння з нього можна зробити солодку начинку для млинчиків.

  • Мал - 1 Склянка
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 2 L
млинці на рисовому відварі - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
млинці на рисовому відварі - фото крок 2
Рис відварити у воді до готовності.
млинці на рисовому відварі - фото крок 3
Злийте рідину від рису. Відвару вийде приблизно 1 літр.
млинці на рисовому відварі - фото крок 4
Повністю остудіть рисовий відвар. Якщо він вийшов занадто густим, можна розбавити його водою. Всього рідини має бути 1 літр.
млинці на рисовому відварі - фото крок 5
Додайте у відвар борошно, цукор, сіль, рослинне масло і соду. Збийте тісто міксером до однорідної консистенції.
млинці на рисовому відварі - фото крок 6
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Змастіть маслом і влийте тісто. Випікайте млинці до рум'яного кольору з двох сторін.
млинці на рисовому відварі - фото крок 7
Млинці на рисовому відварі готові, приємного вам апетиту!

Схожі рецепти