Млинці на рисовому відварі
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом дуже смачних млинців на рисовому відварі. Це веганські рецепт, в складі немає яєць і молока. Млинці виходять красивого золотистого кольору, м'які і не рвуться.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати млинці на рисовому відварі. Рис для цього рецепта можна використовувати абсолютно будь-якого сорту. Після варіння з нього можна зробити солодку начинку для млинчиків.
- Мал - 1 Склянка
- Борошно - 2, 5 склянки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Вода - 2 L
Підготуйте всі інгредієнти.
Рис відварити у воді до готовності.
Злийте рідину від рису. Відвару вийде приблизно 1 літр.
Повністю остудіть рисовий відвар. Якщо він вийшов занадто густим, можна розбавити його водою. Всього рідини має бути 1 літр.
Додайте у відвар борошно, цукор, сіль, рослинне масло і соду. Збийте тісто міксером до однорідної консистенції.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Змастіть маслом і влийте тісто. Випікайте млинці до рум'яного кольору з двох сторін.
Млинці на рисовому відварі готові, приємного вам апетиту!