Рецепт Тісто для пиріжків без дріжджів фото

Тісто для пиріжків без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 15
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви любите пиріжки, але вважаєте за краще робити їх з тіста без дріжджів, тоді цей рецепт для вас. Таке тісто виходить дуже ніжні і м'які, а на його приготування ви не витратите багато часу.

Опис приготування:

Для всіх любителів смачної домашньої випічки я представляю простий рецепт тіста для пиріжків без дріжджів. У такого тесту дуже багато переваг, тому я вважаю за краще робити пиріжки саме з нього, адже тоді вони виходять більш легкими, та й за часом це набагато швидше, з цим рецептом ви можете заощадити приблизно 1, 5-2 годину. Це дійсно дуже вигідно, до того ж смак самих пиріжків від цього нітрохи не страждає, навіть навпаки, на мій погляд, виходить більш вдалим. Вам залишається тільки придумати з якою начинкою будуть ваші пиріжки, і можна сміливо приступати до справи, адже з цим рецептом приготування тіста для пиріжків без дріжджів у вас точно все вийде.

  • Сир - 400 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
тісто для пиріжків без дріжджів - фото крок 1
У глибоку миску викладаємо сир, додаємо сметану і яйця.
тісто для пиріжків без дріжджів - фото крок 2
Тепер всипаємо сіль і соду, перемішуємо все до однорідного стану.
тісто для пиріжків без дріжджів - фото крок 3
Тепер починаємо поступово всипати борошно і замішувати тісто. Коли в мисці стане важко заважати, викладаємо тісто на посипаний борошном стіл і продовжуємо замішувати тісто вручну.
тісто для пиріжків без дріжджів - фото крок 4
У нас повинно вийти досить густе і еластичне тісто. Ставимо його на пів години в холодильник, а потім приступаємо до ліплення пиріжків. Удачі вам!

Схожі рецепти