Швидке тісто для пиріжків без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Це тісто можна використовувати для смажених або духових пиріжків з прісною начинкою. Тісто готується протягом 10 хвилин і відразу готове до використання.
Тісто готується дуже швидко і просто, змішуються всі інгредієнти і готово! Вимішувати потрібно стільки часу, поки не утвориться пружний колобок.
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Кефір - 1 Склянка
- Сода - 0, 5 чайних ложки (гасити оцтом)
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 2-3 чайних ложок
Приготуємо продукти для тіста.
Яйце збиваємо з кефіром, додаємо сіль і цукор.
Вводимо борошно, соду. Замішуємо тісто.
В самому кінці вливаємо олію і вимішуємо тісто до тих пір, поки не утвориться колобок. Testo майже! Не потрібно чекати, приступайте до формування пиріжків.