А пиріжків дріжджів на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
І для дорослих, і для самих маленьких домочадців пиріжки з яблучками будуть в радість. З цим рецептом приготування пиріжків без дріжджів на сковороді вони буде ще смачніше!
Дуже люблю готувати пиріжки для всієї родини. Але дріжджові пиріжки хоч і смачні, вони не боляче корисні. Та й на сирі готувати виявилося вельми цікаво. Для приготування пиріжків без дріжджів на сковороді вам знадобиться сир середньої жирності, щоб не розсипався. Замість яблук можете використовувати і іншу начинку, ягоди або овочі. Пиріжки виходять дуже ніжними. Дивимося рецепт.
- Сир - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 5 Ст. Ложок
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Яблуко - 500 грам
- Борошно - 200 грам
- Обкладинка - За смаком
- Олія соняшникова - За смаком

Для початку перемішуємо сир з яйцями і трьома столовими ложками цукру.

Додаємо борошно і соду.

Вимішуємо ретельно, тісто не повинно прилипати до рук.

Трьом на тертці яблука, змішуємо з 2 ложками цукру і корицею.

Ділимо тісто на частини і розгортаємо.

Викладаємо начинку.

І акуратно ліпимо наші пиріжки.

Розігріваємо сковороду і наливаємо масло, його знадобиться досить-таки багато. Обсмажуємо пиріжки.

Смажимо з двох боків до утворення золотистої скоринки.
От і все! Чи готові наші пиріжки без дріжджів на сковороді. Подавати можна злегка посипати цукровою пудрою. Смачного!
От і все! Чи готові наші пиріжки без дріжджів на сковороді. Подавати можна злегка посипати цукровою пудрою. Смачного!