Рецепт Тісто для кондитерського шприца фото

Тісто для кондитерського шприца
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
На обід
Випічка

Щоб спекти еклери, різноманітні повітряні тістечка або просто спритно спорудити щось красиве, вам знадобиться рецепт приготування тіста для кондитерського шприца. Це легко, спробуйте!

Звичайно, цілком може бути, що це нахабство з мого боку - пропонувати вам готувати саме еклери. Звичайно, цей рецепт універсальний, і ви можете зробити тісто для кондитерського шприца в домашніх умовах і для своїх потреб. Але от мені все ж здається, що тісто ніби створено для такої повітряної і ніжною випічки! рекомендую!

  • Борошно - 180 грам
  • Вода - 250 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Начинка - За смаком
тісто для кондитерського шприца - фото крок 1
1. Масло розтоплюємо в каструлі. Як тільки почне танути - вливаємо воду. Чекаємо, поки вода закипить, а масло розтане.
тісто для кондитерського шприца - фото крок 2
2. Вогонь робимо тепер зовсім маленьким. У цю ж каструльку, не знімаючи з вогню, додамо сіль і цукор за смаком, а також борошно. Зробимо туге тісто, потім знімаємо його з вогню, додамо яйця. Швидко вимішати до однорідності, щоб вони не згорнулися.
тісто для кондитерського шприца - фото крок 3
3. От і все! Це тісто поміщаємо в шприц, і видавлюємо з нього еклери. Робимо по крапельці тесту, потім - начинку, а потім ще крапля тесту зверху.
тісто для кондитерського шприца - фото крок 4
4. Випікаємо еклери до рум'яності. Готово!

Схожі рецепти