Тісто для клецек
(покроковий рецепт з фото)
Тісто для клецек зробити не так вже й складно. У мене є свій варіант. Я замішую тісто для клецек на бульйоні для супу, куди їх і буду додавати. Спробуйте і ви зробити так само і оціните мій рецепт.
Ось докладний рецепт тесту для клецек. Воно виходить в міру солоне і ніжне. Щоб тісто для клецек не приставав до ложки, її треба спочатку змочити в окропі або киплячому бульйоні. Тоді галушки матимуть більш правильну форму. Цей рецепт тесту для клецек дуже вдалий, раджу його використовувати. Вдалою готування!
- Яйце - 1/2 штуки
- Бульйон - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 частина
- Сіль - За смаком

Для початку варимо бульйон для супу з галушками, на якому і будемо замішувати ті самі галушки.

Розбиваємо і збиваємо в склянці яйце. Нам знадобиться для тіста половина обсягу.

В яйце додаємо трохи охолоджений бульйон і трохи борошна. Солимо і розмішуємо.

Поступово додаємо ще борошно. Тісто має вийти не рідким, але і не крутим.

Добре тісто вимішуємо. Воно готове. Беремо його ложкою і додаємо в суп, який готуємо.