Тістечко «медове»
(покроковий рецепт з фото)
Продовжуємо екскурс по солодощів. Сьогодні я розповім вам, як приготувати тістечко без праці і витрат за часом. Якщо ви не знаєте чим порадувати ваших близьких, цей рецепт допоможе вам.
Таке тістечко стане прикрасою будь-якого святкового столу або допоможе урізноманітнити будь-нудне чаювання. Перед подачею прикрасьте тістечко розім'ятим коржем або свіжими фруктам. Такий десерт буде досить поживним, тому заздалегідь продумайте інші страви на вашому столі.
Смачного!
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 250 грам
- Вершкове масло - 250 грам
- Мед гречаний - 240 грам
- Сода - 0, 18 грами
- Борошно - 600 грам
- Крем 20% - 650 грам
- Вершки 35% - 650 грам
- Цукор - 375 грам
1
Приготуємо коржі. Змішайте в сотейнику яйця, мідь, цукор (375 м), вершкове масло і розтопіть на водяній бані до розчинення цукру.
2
Зніміть сотейник з водяної бані і додайте соду. Додайте борошно і добре перемішайте.
3
Тісто розподіліть по формі для випічки на пергаменті і випікайте в розігрітій духовці при 170 градусах близько 7 хвилин.
4
Для крему змішайте сметану зі збитими до піків вершками і 250 грамами цукру.
5
Корж остудіть і наріжте на смужки, змастіть кожен кремом і зберіть тістечко.
6
Готове тістечко можна прикрасити і подавати до чаю!