Тістечка «персики»
(покроковий рецепт з фото)
Тістечка "персики" багатьом відомі з дитинства. Правда, персикового в них нічого, крім виду, немає. Це - тістечка з тіста з кремовою начинкою. 50 тістечок ви приготуєте трохи менше, ніж за дві години.
"персики" можна приготувати ще швидше. Для цього в якості кремової начинки використовуйте тільки варене згущене молоко. Колір для "персиків" можна вибрати один - жовтий або помаранчевий. Якщо ви віддаєте перевагу барвники натурального походження, то раджу використовувати свіжовичавлені соки. Сік моркви дасть помаранчевий колір, а сік буряка - червоний.
- Вершкове масло - 500 грам
- Цукор - 1, 5 склянки (плюс пару ложок - для прикраси.)
- Яйця - 4 штуки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Борошно - 6 склянок
- Рахрихлітель - 2 чайних ложки
- Вершковий сир - 220 грам (підійде: маскарпоне, Філадельфія, Альметте.)
- Варене згущене молоко, банку - 1 штука
- Ром - 0, 5 Ст. Ложки (можна не додавати.)
- Листочки м'яти - 6-10 штук
- Молоко - 2 склянки
- Жовта харчова фарба - 70 капель
- Червона харчова фарба - 60 капель
1. Духовку дозволите нагріватися на 180 градусів. Деко застеліть пергаментним папером. Збийте блендером вершкове масло з цукром.
2. Продовжуючи збивати, додайте в тісто ванілін і яйця.
3. В окремій мисочці змішайте просіяне борошно і розпушувач. Потім додайте в тісто. Гарненько перемішайте.
4. Сформуйте кульки з тіста, об'ємом в столову ложку і розкладіть на підготовленому деку на відстані 5 см один від одного.
5. Випікайте тістечка в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 11 хвилини. Потім витягніть і остудіть.