Тістечка «персики»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 25-30
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Тістечка"Персики" багатьом відомі з дитинства. Правда, персикового в них нічого, крім виду, немає. Це - тістечка з тіста з кремовою начинкою. 50 тістечок ви приготуєте трохи менше, ніж за дві години.
Опис приготування:
"Персики" можна приготувати ще швидше. Для цього в якості кремової начинки використовуйте тільки варене згущене молоко. Колір для"персиків" можна вибрати один - жовтий або помаранчевий. Якщо ви віддаєте перевагу барвники натурального походження, то раджу використовувати свіжовичавлені соки. Сік моркви дасть помаранчевий колір, а сік буряка - червоний.
- Вершкове масло - 500 грам
- Цукор - 1, 5 склянки (плюс пару ложок - для прикраси.)
- Яйця - 4 штуки
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Борошно - 6 склянок
- Рахрихлітель - 2 чайних ложки
- Вершковий сир - 220 грам (підійде: маскарпоне, Філадельфія, Альметте.)
- Варене згущене молоко, банку - 1 штука
- Ром - 0, 5 Ст. Ложки (можна не додавати.)
- Листочки м'яти - 6-10 штук
- Молоко - 2 склянки
- Жовта харчова фарба - 70 капель
- Червона харчова фарба - 60 капель
1. Духовку дозволите нагріватися на 180 градусів. Деко застеліть пергаментним папером. Збийте блендером вершкове масло з цукром.
2. Продовжуючи збивати, додайте в тісто ванілін і яйця.
3. В окремій мисочці змішайте просіяне борошно і розпушувач. Потім додайте в тісто. Гарненько перемішайте.
4. Сформуйте кульки з тіста, об'ємом в столову ложку і розкладіть на підготовленому деку на відстані 5 см один від одного.
5. Випікайте тістечка в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 11 хвилини. Потім витягніть і остудіть.
6. Гострим маленьким ножем виріжте в кожному випеченому кружечку поглиблення з плоскою боку. Уявіть, що нашому"персику" потрібна"кісточка" , точніше, отвір для неї. Будьте гранично обережні, "персики" дуже крихкі і можуть розвалитися. Вирізані частини збирайте в окрему мисочку, вони нам скоро знадобляться.
7. Візьмемося за креязик начинку. У мисці змішайте вершковий крем з вареним згущеним молоком.
8. Якщо додаєте ром, то зробіть це зараз. Потім в окремій мисці руками розімніть сердцевінкі, вирізані з тістечок. Повинна вийти крихта.
9. Додайте крихту в креязик начинку. Гарненько перемішайте.
10. Отже, начинка готова. Тепер візьміть половинку, начините поглиблення кремом, злегка розмажте по плоскій поверхні тістечка і склейте з другою половинкою. У центральне поглиблення начинку викладайте з гіркою, т. До. Солодка"гірка" потрапить в дірочку другої половинки тістечка.
11. При з'єднанні половинки злегка стисніть, але не перестарайтеся.
12. Підготуйте три страви. В одне насипте кілька столових ложок цукру. У два інші влийте по склянці молока і додайте харчову фарбу. Помаранчевий колір вийти, якщо змішати 50 крапель червоного з 20-ю краплями жовтого.
13. Одну половинку клеєного тістечка вмочіть в жовту фарбу.
14. Потім опустіть пофарбованої частиною в цукор.
15. Обережно візьміть за фарбовану частина і повторіть таку ж процедуру з помаранчевою фарбою.
15. Викладіть фарбовані тістечка на фольгою застелений деко і залиште на годину.
16. Перед подачею деякі тістечка"персики" прикрасьте листочками м'яти. Приємного!