Рецепт Тістечка «персики» фото

Тістечка «персики»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Тістечко

Тістечка "персики" багатьом відомі з дитинства. Правда, персикового в них нічого, крім виду, немає. Це - тістечка з тіста з кремовою начинкою. 50 тістечок ви приготуєте трохи менше, ніж за дві години.

"персики" можна приготувати ще швидше. Для цього в якості кремової начинки використовуйте тільки варене згущене молоко. Колір для "персиків" можна вибрати один - жовтий або помаранчевий. Якщо ви віддаєте перевагу барвники натурального походження, то раджу використовувати свіжовичавлені соки. Сік моркви дасть помаранчевий колір, а сік буряка - червоний.

  • Вершкове масло - 500 грам
  • Цукор - 1, 5 склянки (плюс пару ложок - для прикраси.)
  • Яйця - 4 штуки
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 6 склянок
  • Рахрихлітель - 2 чайних ложки
  • Вершковий сир - 220 грам (підійде: маскарпоне, Філадельфія, Альметте.)
  • Варене згущене молоко, банку - 1 штука
  • Ром - 0, 5 Ст. Ложки (можна не додавати.)
  • Листочки м'яти - 6-10 штук
  • Молоко - 2 склянки
  • Жовта харчова фарба - 70 капель
  • Червона харчова фарба - 60 капель
тістечка
1. Духовку дозволите нагріватися на 180 градусів. Деко застеліть пергаментним папером. Збийте блендером вершкове масло з цукром.
тістечка
2. Продовжуючи збивати, додайте в тісто ванілін і яйця.
тістечка
3. В окремій мисочці змішайте просіяне борошно і розпушувач. Потім додайте в тісто. Гарненько перемішайте.
тістечка
4. Сформуйте кульки з тіста, об'ємом в столову ложку і розкладіть на підготовленому деку на відстані 5 см один від одного.
тістечка
5. Випікайте тістечка в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 11 хвилини. Потім витягніть і остудіть.

Схожі рецепти