Рецепт Тістечка «пелюстки» з кремом фото

Тістечка «пелюстки» з кремом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Яйця , Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Тістечко
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжні, ванільні, тануть у роті пелюстки. Хочете дізнатися, як просто готуються ці приголомшливо смачні тістечка? Тоді записуйте легкий рецепт, як приготувати тістечка пелюстки з кремом!

Опис приготування:

Рецепт цих тістечок простий, але є свої тонкощі. Спершу варто приготувати крем, т.К. Його доведеться повністю остудити, а потім додайте масло.

Ще один нюанс - формування пелюсток. Випікаються вони швидко, тому першу партію пелюсток поспостерігайте, щоб ті не підгоріли. Обов'язково надіньте рукавички: бавовняні або медичні, т.К. Гарячий млинець може обпалити ваші ніжні пальчики. А від готування варто отримувати тільки задоволення і похвалу за смачне блюдо.

Приємних вам клопоту на кухні!

  • Яйця - 3 штуки(2шт - в тісто; 1шт - в вершках)
  • Цукор - 225 грам(150 грам - в тісто; 75 грам - в вершках)
  • Борошно - 100 грам(+1 ст.Л. Для крему)
  • Молоко - 1 Склянка
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 100 грам
тістечка
Підготуйте необхідні інгредієнти.
тістечка
Для крему збийте 1 яйце з 1/2 склянки цукру, додайте 1 ст.Л. Борошна, перемішайте. Влийте тепле молоко, розмішайте до однорідності, вилийте суміш у каструлю з товстим дном.
Поставте на невеликий вогонь і проваріть до загустіння, періодично помішуючи. Крем не повинен вільно литися з ложки.
Повністю остудіть, додайте розм'якшене масло, збийте до однорідності і поставте в холодильник.
тістечка
Збийте яйця з цукром, ваніліном, додайте борошно, збийте до однорідності.
тістечка
Розігрійте духовку до 180 градусів. Деко застеліть пергаментом для випічки. Викладайте тісто на деко за допомогою десертної ложки на невеликій відстані.
тістечка
Випікайте в розігрітій духовці до легкого рум'янцю протягом 5-7 хвилин.
Одягніть рукавички, щоб не обпекти руки. Зніміть млинець з пергаменту, згорніть у вигляді пелюстки. Працюйте швидко, якщо млинець охолоне, то буде ламатися при ліпленні.
тістечка
Наповніть остиглі пелюстки кремом. Приємного чаювання!

Схожі рецепти