Рецепт Печиво «пелюстки» фото

Печиво «пелюстки»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На швидку руку
Випічка, Печиво

Хочете побалувати себе найніжнішим, смачним і красивим ласощами? Тоді пропоную вашій увазі простий рецепт печива "пелюстки" . Швидко, апетитно і зовсім нескладно.

1. Що стосується тесту, то тут все неймовірно просто. Щоб повторити рецепт приготування печива "пелюстки" необхідно в глибокій мисці збити яйця, поступово додаючи цукор, до однорідності.

2. Після невеликими порціями всипати борошно, продовжуючи перемішувати, щоб уникнути утворення грудочок.

3. Чи залишиться в кінці тільки додати дрібку розпушувача і все, тісто повністю готове.

4. Розігрійте попередньо духовку. Великий деко змастіть трохи маслом.

5. Виливайте ложкою тісто на досить пристойній відстані один від одного.

6. Надішліть в духовку і випікайте близько 4-5 хвилин.

7. Для зручності формування печива можна використовувати солодку соломку, наприклад, яка буде виконувати роль стебла.

8. Готове печиво відразу з дека оберніть навколо соломки так, щоб вийшли пелюсточки. І тільки після цього можете наливати нову порцію тіста і відправляти в духовку.

9. Ось такий дуже простий варіант, як приготувати печиво "пелюстки" . При бажанні можна використовувати харчові барвники або какао, наприклад, щоб зробити десерт ще більш яскравим і апетитним.


  • Яйце - 10 штук
  • Цукор - 400 грам
  • Борошно - 400-450 грам
  • Розпушувач - 1 щіпка
1. Що стосується тесту, то тут все неймовірно просто. Щоб повторити рецепт приготування печива "пелюстки" необхідно в глибокій мисці збити яйця, поступово додаючи цукор, до однорідності.

2. Після невеликими порціями всипати борошно, продовжуючи перемішувати, щоб уникнути утворення грудочок.

3. Чи залишиться в кінці тільки додати дрібку розпушувача і все, тісто повністю готове.

4. Розігрійте попередньо духовку. Великий деко змастіть трохи маслом.

5. Виливайте ложкою тісто на досить пристойній відстані один від одного.

6. Надішліть в духовку і випікайте близько 4-5 хвилин.

7. Для зручності формування печива можна використовувати солодку соломку, наприклад, яка буде виконувати роль стебла.

8. Готове печиво відразу з дека оберніть навколо соломки так, щоб вийшли пелюсточки. І тільки після цього можете наливати нову порцію тіста і відправляти в духовку.

9. Ось такий дуже простий варіант, як приготувати печиво "пелюстки" . При бажанні можна використовувати харчові барвники або какао, наприклад, щоб зробити десерт ще більш яскравим і апетитним.

Схожі рецепти