Тістечка з кремом і ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас в пошані листкове тісто, то з нього можна зробити тістечка з ягодами. Легкий молочний крем підкреслить смак десерту. Беріть на замітку рецепт!
Десерт дуже легкий і повітряний, не займе багато часу, але стане справжньою окрасою столу.
- Листкове тісто - 500 грам
- Смородина чорна - 180-200 грам
- Цукор - 120 грам(40 грам - в начинку, 80 грам - в вершках)
- Молоко - 500 мілілітрів
- Крохмаль кукурудзяний - 50 грам(+ 1 ст.Л. В начинку)
- Мед - 1 Чайна ложка
- Яєчний білок - 1 штук
Підготуйте необхідні інгредієнти. Тісто розморозити заздалегідь.
Приготуйте крем. Змішайте молоко, 50 грам крохмалю, 80 грам цукру, мед, поставте на вогонь. При безперервному помішуванні варіть до загустіння.
Готовий крем закрийте харчовою плівкою і залиште остигати.
В сотейнике разомните чистую смородину, додайте крохмаль 1 ст.Л., цукор 40 грам. Перемішайте і поставте на вогонь. Як тільки суміш закипить, зніміть.
Načinku круто.
Візьміть листкове тісто. Розділити на дві частини, якщо воно рулоном.
Одну частину перекладіть на деко, застелений пергаментним папером. Проткніть виделкою. Поставте випікатися в гарячу духовку при 200 градусів на 20 хвилин.
Підготуйте другий пласт тесту. Перекладіть на пергамент і розріжте на прямокутники. Змастіть яєчним білком і випікайте при 200 градусів 20 хвилин.
Випечений лист охолодіть.
Прямокутні заготовки також охолодіть.
Листковий цілісний корж змастіть начинкою.
Зверху, за допомогою кондитерського мішка, нанесіть крем.
Зверху покладіть прямокутні заготовки.
Посипте тонким шаром цукрової пудри і прикрасьте за бажанням.
Тістечка готові. Смачного!