Рецепт Шоколадні тістечка з шоколадним кремом фото

Шоколадні тістечка з шоколадним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На швидку руку , Десерт
Випічка , Десерти , Торти
Кількість порцій: 12
Час приготування: 35 хв.

Рецепт приготування тістечок з гірким шоколадом і кремом з шоколаду і жирних вершків.

Опис приготування:

Ці маленькі тістечка нагадують шоколадні цукерки. При бажанні ви можете додати в них горіхи.

  • Кукурудзяного крохмалю - 2 Ст. Ложки
  • Солі - 1/4 чайних ложки
  • Великих яйця - 4 штуки
  • Гіркого шоколаду - 180 грам (плюс 120 г в крем)
шоколадні тістечка з шоколадним кремом - фото крок 1
1. Розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити форму для цукерок з 48 відділеннями або форму для міні-маффинов з 24 відділеннями паперовими вкладишами. Замість використання паперових вкладишів ви можете змастити форму маслом і злегка посипати борошном, струсити надлишки.
шоколадні тістечка з шоколадним кремом - фото крок 2
2. Зробити тісто. Крупно нарізати шоколад і помістити його в велику миску. У маленькій каструлі розтопити вершкове масло на середньому вогні. Вилити масло на шоколад і збити до однорідної маси. В іншій мисці змішати цукор, борошно, крохмаль і сіль. Додати борошняну суміш в шоколадну суміш в 3 заходу, збиваючи після кожного додавання. Додати 2 яйця і збити, потім додати решту 2 яйця і збити. Чи не перемішувати тісто занадто довго.
шоколадні тістечка з шоколадним кремом - фото крок 3
3. Вилити тісто в мірний стаканчик і заповнити відділення форми на три чверті.
шоколадні тістечка з шоколадним кремом - фото крок 4
4. Випікати до тих пір, поки тістечка не почнуть тріскатися зверху, від 12 до 15 хвилин. Охолодити протягом 10 хвилин в формі, потім витягти з форми і охолодити повністю. Щоб зробити крем, викласти дрібно нарізаний шоколад в невелику миску. Довести вершки майже до кипіння в невеликій каструлі. Вилити вершки на шоколад і дати постояти 1-2 хвилини. Перемішати гуязикам шпателем, поки шоколад не розтане.
шоколадні тістечка з шоколадним кремом - фото крок 5
5. Переконайтеся, що тістечка повністю охололи. Тримаючи тістечка за краї, акуратно занурити їх в крем, дозволяючи стекти надлишків. Викласти тістечка на стійку і дати постояти в прохолодному місці 1 час. Не ставте тістечка в холодильник, інакше на поверхні утворюється конденсат. Єдиний спосіб уникнути конденсації - помістити тістечка в герметичний контейнер, перш ніж покласти їх в холодильник. Перед подачею дайте тістечком нагрітися до кімнатної температури. Подавати тістечка відразу після випічки або зберігати їх в герметичному контейнері в холодильнику до 5 днів.

Схожі рецепти