Ріжки з шоколадним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Ріжки, наповнені шоколадним кремом, це мрія будь-якої дитини і дорослого, які люблять шоколад! Легке хрустке тісто і багато-багато шоколадного крему! Дуже смачно! Влаштуємо собі свято!
Це супершоколадное тістечко готувати досить легко. Уточню деякі моменти того, як приготувати ріжки з шоколадним кремом. Тісто можна використовувати будь-який, я для швидкості і зручності взяла готове листкове. Зазначу, що заварний крем в цьому рецепті не містить вершкове масло. Крему виходить багато, можна наповнити кожен ріжок доверху, що тільки порадує ваших дегустаторів. Готуйте з задоволенням!
- Тісто б / дріжджове листкове - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Жовток яєчний - 2 штуки
- Цукор - 20 грам
- Крохмаль кукурудзяний - 20 грам (або борошно)
- Какао порошок - 10 грам
- Шоколад темний - 100 грам
- Шоколад молочний - 100 грам
- Борошно - 1 щіпка
Тісто заздалегідь дістаньте з морозильника і розморозити при кімнатній температурі. Робочу поверхню присипте трохи борошном.
Духовку розігрійте до 180 ° С. Тісто тонко розкачати в одному напрямку. Розріжте на тонкі смужки шириною 1 см. Накрутите їх внахлест на конуси для випічки (можна зробити їх з фольги). Змастіть зверху збитим яйцем.
Випікайте на деку з пергаментом протягом 20 хвилин. Трохи остудіть і зніміть з конусів.
Поки випікаються ріжки, приготуйте продукти для начинки.
Змішайте яєчні жовтки, цукор. Просійте борошно і какао, перемішайте до однорідності. Постійно перемішуючи, додайте молоко. Поставте на повільний вогонь і варіть до загустіння, періодично збиваючи масу.
Темний шоколад поламайте на шматочки, додайте в крем. Прогрійте крем на повільному вогні, збиваючи вінчиком до однорідності. Готовий крем трохи остудіть, помістіть в кондитерський мішок і залиште в холодильнику на 15 хвилин.
Наповніть ріжки заварним шоколадним кремом за допомогою кондитерського мішка. Молочний шоколад розтопіть на водяній бані і занурте в нього один кінець ріжка. Помістіть в холодильник до моменту подачі.
Смачного!