Рецепт Ріжки з кремом фото

Ріжки з кремом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл
Десерти

Ріжки з кремом можна приготувати з різними начинками: солодкими або солоними. Тісто для ріжків універсально, воно робиться на основі вершкового масла з додаванням щіпки солі. Дивіться!

У рецепті я розповім, як приготувати ріжки з кремом. Упор роблю на тісто, а начинку можна придумати абсолютно будь-яку. Наприклад, якщо хочете зробити ріжки з солоним кремом, ідеальний варіант - сирний м'який сир із зеленню і часником. Якщо хочете солодких ріжків, то збийте охолоджений білок до стійких піків, додайте цукрової пудри за смаком, і кремом наповніть ріжки. Хай щастить!

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Борошно пшеничне - 250 грам
  • Курячий жовток - 1 штука
  • Крижана вода - 50 мілілітрів (з барвником)
  • Сіль - 1 щіпка
ріжки з кремом - фото крок 1
1. Підготуйте продукти. Масло має бути холодним, тільки з холодильника. У крижану воду додайте пару крапель харчового барвника (оранжевого або жовтого), щоб забарвити тісто для ріжків.
ріжки з кремом - фото крок 2
2. Просійте борошно, додайте дрібку солі, холодне масло. Руками або за допомогою комбайна розітріть все в крихту.
ріжки з кремом - фото крок 3
3. Додайте жовток.
ріжки з кремом - фото крок 4
4. Влийте крижану воду з барвником. Добре перемішайте спочатку вилочкою, потім руками на столі.
ріжки з кремом - фото крок 5
5. Зберіть тісто в кого.
ріжки з кремом - фото крок 6
6. Розкачайте тонко тісто, поріжте смужками. Я робила маленькі трубочки, тому смужки різала не надто довгі.
ріжки з кремом - фото крок 7
7. Металеві формочки змастіть рослинною олією без запаху. Накрутите тісто на трубочки, трохи заходячи на край, щоб після випічки не було зазорів.
ріжки з кремом - фото крок 8
8. Випікайте при 190 градусах хвилин 20, орієнтуйтеся по своїй духовці. Готові ріжки остудіть трохи, потім зніміть з формочок. Наповніть кремом і прикрасьте петрушкою або м'ятою.
ріжки з кремом - фото крок 9
9. Пригощайтеся!

Схожі рецепти