Рецепт Ріжки з фаршем фото

Ріжки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Макарони, Фарш
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Пропоную вашій увазі просте, але неймовірно смачна страва - ріжки з фаршем. Спробуйте приготувати цю страву, а докладні інструкції вам в цьому допоможуть.

Ріжки з фаршем - класичного і улюблене багатьма блюдо. Спробуйте приготувати страву у цій простому і зрозумілому рецептом, за допомогою детальних інструкцій. Нічого складного, рецепт ріжків з фаршем, як ви бачите себе, гранично простий - однак блюдо виходить що треба. Удачі в приготуванні!

  • Фарш - 600-700 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Томатний соус - 3-5 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Ріжки - 400 грам
ріжки з фаршем - фото крок 1
1. Рецепт приготування ріжків з фаршем слід почати з м'яса. Його необхідно вимити, просушити і пропустити через м'ясорубку.
ріжки з фаршем - фото крок 2
2. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками.
ріжки з фаршем - фото крок 3
3. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре його розігріти. Відправити туди цибулю і смажити до золотистого кольору.
ріжки з фаршем - фото крок 4
4. Морква вимити, очистити і натерти на дрібній тертці. Додати до цибулі і трохи підсмажити.
ріжки з фаршем - фото крок 5
5. На сковороду додати томатний соус. Його можна приготувати самостійно (нарізати дрібними кубиками помідори без шкірки, приправити улюбленими спеціями і згасити на сковороді до загустіння) або скористатися вже готовим.
ріжки з фаршем - фото крок 6
6. Фарш викласти на сковороду до соусу. Посолити і поперчити за смаком. Постійно помішувати, щоб не було грудочок і тушкувати хвилин 20 на слабкому вогні.
ріжки з фаршем - фото крок 7
7. Ріжки відварити в злегка підсоленій воді.
ріжки з фаршем - фото крок 8
8. Додати макарони на сковороду. Все добре перемішати. Через 3 хвилини ріжки з фаршем в домашніх умовах будуть готові до подачі на стіл.

Схожі рецепти