Ріжки з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі просте, але неймовірно смачна страва - ріжки з фаршем. Спробуйте приготувати цю страву, а докладні інструкції вам в цьому допоможуть.
Ріжки з фаршем - класичного і улюблене багатьма блюдо. Спробуйте приготувати страву у цій простому і зрозумілому рецептом, за допомогою детальних інструкцій. Нічого складного, рецепт ріжків з фаршем, як ви бачите себе, гранично простий - однак блюдо виходить що треба. Удачі в приготуванні!
- Фарш - 600-700 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Томатний соус - 3-5 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Ріжки - 400 грам
1. Рецепт приготування ріжків з фаршем слід почати з м'яса. Його необхідно вимити, просушити і пропустити через м'ясорубку.
2. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками.
3. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре його розігріти. Відправити туди цибулю і смажити до золотистого кольору.
4. Морква вимити, очистити і натерти на дрібній тертці. Додати до цибулі і трохи підсмажити.
5. На сковороду додати томатний соус. Його можна приготувати самостійно (нарізати дрібними кубиками помідори без шкірки, приправити улюбленими спеціями і згасити на сковороді до загустіння) або скористатися вже готовим.
6. Фарш викласти на сковороду до соусу. Посолити і поперчити за смаком. Постійно помішувати, щоб не було грудочок і тушкувати хвилин 20 на слабкому вогні.
7. Ріжки відварити в злегка підсоленій воді.
8. Додати макарони на сковороду. Все добре перемішати. Через 3 хвилини ріжки з фаршем в домашніх умовах будуть готові до подачі на стіл.