Тірамісу з «Beylisom»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт класичного десерту тірамісу відомий вже по всьому світу, а не тільки на його батьківщині - в сонячної і теплої Італії. Щоб урізноманітнити цей десерт, в рецепт можна додати лікер "бейліс" .
Якщо ви не знаєте, як приготувати тірамісу з "бейлісом", то в цьому рецепті ви знайдете підказку. Цей ідеальний класичний італійський десерт стане прикрасою вашого столу на будь-якій вечірці. Не бійтеся експериментів!
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 100 грам
- Маскарпоне - 500 грам
- Палички "савоярді" - 500 грам
- Кава - 350 мілілітрів
- "бейлі" - 3 Ст. Ложки
- Какао порошок - 1 Ст. Ложка
Заваріть міцну каву. Якщо у вас немає натурального, підійде і розчинна. Додайте в каву три столові ложки лікеру "бейліс" . Змочіть в кава печиво.
Викладіть половину сирної маси на перший шар печива.
Залишок сирної маси викладіть зверху печива (другим шаром).