Рецепт Тірамісу з «Beylisom» фото

Тірамісу з «Beylisom»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Сир, Маскарпоне
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На швидку руку, На святковий стіл
Десерти, Тірамісу

Рецепт класичного десерту тірамісу відомий вже по всьому світу, а не тільки на його батьківщині - в сонячної і теплої Італії. Щоб урізноманітнити цей десерт, в рецепт можна додати лікер "бейліс" .

Якщо ви не знаєте, як приготувати тірамісу з "бейлісом", то в цьому рецепті ви знайдете підказку. Цей ідеальний класичний італійський десерт стане прикрасою вашого столу на будь-якій вечірці. Не бійтеся експериментів!

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 100 грам
  • Маскарпоне - 500 грам
  • Палички "савоярді" - 500 грам
  • Кава - 350 мілілітрів
  • "бейлі" - 3 Ст. Ложки
  • Какао порошок - 1 Ст. Ложка
тірамісу з
Заваріть міцну каву. Якщо у вас немає натурального, підійде і розчинна. Додайте в каву три столові ложки лікеру "бейліс" . Змочіть в кава печиво.
тірамісу з
Викладіть половину сирної маси на перший шар печива.
тірамісу з
Залишок сирної маси викладіть зверху печива (другим шаром).

Схожі рецепти