Тірамісу klubnichnиy
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні пропоную спробувати десерт "тірамісу" в новій інтерпретації - з додаванням полуниці! Новий варіант нітрохи не поступається класиці. Він дуже ніжний на смак і виглядає дуже святково.
З додаванням полуниці тірамісу придбає яскраві смакові фарби і приємну кислинку.
Читаємо, як приготувати тірамісу з полуницею, знаходимо час для цього чудо-десерту і пробуємо його приготувати! У літню пору охолоджений десерт буде дуже до речі. Десерт виходить легким, вершковим, не нудотний, свіжим і з кислинкою.
Смачного!
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 50 мілілітрів
- Маскарпоне - 300 грам
- Збиті вершки - 100 мілілітрів
- Полуниця - 15 штук
- Міцну каву - 70 мілілітрів
- Коньяк - 2 Ст. Ложки
- Дамські пальчики - 14 штук
- Какао - 2 чайних ложки
1
Відокремте жовтки про білків. Білки поки відкладаємо. Беремо жовтки і з'єднуємо їх з цукром, збиваємо до однорідної консистенції. З'єднуємо масу з половиною маси маскарпоне.
2
Збиваємо білки і додаємо їх до другої частини маскарпоне. Сюди ж вводимо вершки.
Далі - черга полуниці. Ріжемо кубиками і додаємо.
Далі - черга полуниці. Ріжемо кубиками і додаємо.
3
Змішайте коньяк і каву. Занурте частина дамських пальчиків в цю ароматну суміш. Але не мочіть повністю, так як вони розваляться.
4
Візьміть форму, викладіть підставу змоченими жіночими пальчиками.
Далі необхідно викласти половину суміші з маскарпоне, яка з полуницею.
Далі необхідно викласти половину суміші з маскарпоне, яка з полуницею.
5
Далі - залишилися дамські пальчики занурте в кавову масу і викладіть зверху. Далі -
Чергу другої половини маскарпоне.
Чергу другої половини маскарпоне.
6
Холодна пустеля навколо 4 годин в холодильнику. Перед подачею необхідно зверху прісивать какао-порошком і прикрасити полуницею.