Теплий салат з індичкою
(покроковий рецепт з фото)
Корисний і апетитний салат з овочів і філе індички. Салат готуємо безпосередньо перед обідом і теплим подаємо до столу. Поєднання індичатини і овочів ідеальне, спробуйте.
Немає чіткого переліку продуктів і пропорції інгредієнтів можна змінювати за смаком, додаючи різні овочі і зелень. Індичатина добре підходить для даного салату, так як швидко готується, виходить м'якою і її смак не дуже насичений, тому добре поєднується з будь-якими овочами. Соєвий соус, сир і оливкове масло надають особливого смаку страви.
- Філе індички - 200-300 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Спаржева квасоля - 100 грам
- Качанний салат - 100 грам
- Сир - 10 грам (твердий)
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Листя салату айсберг поділяємо на шматочки і викладаємо на плоску тарілку.
Філе нарізаємо невеликими шматками і обсмажуємо на соняшниковій олії періодично помішуючи.
Готові шматочки індичатини викладаємо на салат.
Готуємо нарізаний шматками болгарський перець і спаржеву квасоля. Час приготування 3-5 хвилин. Якщо овочі морожені, 3 хвилини досить.
Гарячі овочі додаємо в салат. Поливаємо соєвим соусом і рослинним маслом.
Готовий салат посипаємо тертим сиром і меленим перцем. Смачного!