Рецепт Теплий салат з індичкою фото

Теплий салат з індичкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Корисний і апетитний салат з овочів і філе індички. Салат готуємо безпосередньо перед обідом і теплим подаємо до столу. Поєднання індичатини і овочів ідеальне, спробуйте.

Опис приготування:

Немає чіткого переліку продуктів і пропорції інгредієнтів можна змінювати за смаком, додаючи різні овочі і зелень. Індичатина добре підходить для даного салату, так як швидко готується, виходить м'якою і її смак не дуже насичений, тому добре поєднується з будь-якими овочами. Соєвий соус, сир і оливкове масло надають особливого смаку страви.

  • Філе індички - 200-300 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Спаржева квасоля - 100 грам
  • Качанний салат - 100 грам
  • Сир - 10 грам (твердий)
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - 1 щіпка
теплий салат з індичкою - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
теплий салат з індичкою - фото крок 2
Листя салату айсберг поділяємо на шматочки і викладаємо на плоску тарілку.
теплий салат з індичкою - фото крок 3
Філе нарізаємо невеликими шматками і обсмажуємо на соняшниковій олії періодично помішуючи.
теплий салат з індичкою - фото крок 4
Готові шматочки індичатини викладаємо на салат.
теплий салат з індичкою - фото крок 5
Готуємо нарізаний шматками болгарський перець і спаржеву квасоля. Час приготування 3-5 хвилин. Якщо овочі морожені, 3 хвилини досить.
теплий салат з індичкою - фото крок 6
Гарячі овочі додаємо в салат. Поливаємо соєвим соусом і рослинним маслом.
теплий салат з індичкою - фото крок 7
Готовий салат посипаємо тертим сиром і меленим перцем. Смачного!

Схожі рецепти