Теплий картопляний салат з авокадо 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Зазвичай ми подаємо до столу обсмажену картоплю і який-небудь салат по-окремо, а в багатьох країнах Європи ці два блюда змішують. Мені це подобається, салат виходить теплим, ароматним і смачним.
Для нас словосполучення "теплий салат" звучить трохи дивно, чи не так? Але ж такий салат виходить дуже смачним. Гарячий картопля віддає своє тепло решти інгредієнтів, і вони стають трохи іншими за смаком: трохи м'якше, соковитіше і ароматні. Спробуйте, це смачно! 
- Молода картопля - 3-4 штук (невеликі)
 - Авокадо - 1/3 штуки
 - Помідори черрі - 2-3 штук
 - Каперсами - 1 Чайна ложка
 - Рукола - 1 пучок
 - Лимонний сік - 1 Чайна ложка
 - Майонез - 1/2 Ст. Ложки
 - Сіль - 1-2 Щепоток
 - Перець чорний мелений - 1 щіпка
 - Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
 

1. Молода картопля потрібно ретельно помити і відварити до готовності. Потім розрізаємо картопля на 4-8 частин.

2. І обсмажуємо картопля на розігрітій з оливковою олією сковороді до рум'яної скоринки.

3. Викладаємо на тарілку листя руколи, збризніть їх лимонним соком.

4. Додамо помідори, нарізані кружальцями, і злегка змастіть їх майонезом. Посолити і поперчити.

5. Додамо каперсів за смаком.

6. Авокадо очистимо й наріжемо тонкими часточками.

7. Викладаємо гарячий обсмажену картоплю, солимо і перчимо до смаку, додамо трошки майонезу. Салат готовий!