Теплий овочевий салат
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.
Салат може бути не тільки доповнення до основної страви, але і цілком зіграти роль гарніру або гарячого. Я вам розповім, як приготувати теплий овочевий салат на кожен день. Чудове легке блюдо!
Опис приготування:
До салату ідеально підійде котлета або смажене м'ясо. Таке блюдо більше схоже на рагу, так як ми будемо смажити овочі. Головне - відразу ж їх подати і з'їсти. Готуйте такий салат не в великій кількості, інакше потім він втратить свій смак. Сир сулугуні добре доповнить інші інгредієнти.
- Баклажан - 1 штука
- Солодкий перець - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 0, 25 штуки
- Добре - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Винний оцет білий - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Перці і баклажани добре помийте, видаліть з перців серцевину. Ці овочі наріжте соломкою.
Обсмажте баклажан до готовності в рослинному маслі. Потім викладіть його і прикрийте кришкою, щоб не охолов.
Окремо обсмажте до м'якості перець.
Змішайте перець, баклажан і дрібно нарізану цибулю. Посолити салат. Перемішайте інгредієнти, а зверху засипте їх натертим сиром. Смачного!