Рецепт Теплий овочевий салат фото

Теплий овочевий салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Баклажан , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Салат може бути не тільки доповнення до основної страви, але і цілком зіграти роль гарніру або гарячого. Я вам розповім, як приготувати теплий овочевий салат на кожен день. Чудове легке блюдо!

Опис приготування:

До салату ідеально підійде котлета або смажене м'ясо. Таке блюдо більше схоже на рагу, так як ми будемо смажити овочі. Головне - відразу ж їх подати і з'їсти. Готуйте такий салат не в великій кількості, інакше потім він втратить свій смак. Сир сулугуні добре доповнить інші інгредієнти.

  • Баклажан - 1 штука
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 0, 25 штуки
  • Добре - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Винний оцет білий - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
теплий овочевий салат - фото крок 1
Перці і баклажани добре помийте, видаліть з перців серцевину. Ці овочі наріжте соломкою.
теплий овочевий салат - фото крок 2
Обсмажте баклажан до готовності в рослинному маслі. Потім викладіть його і прикрийте кришкою, щоб не охолов.
теплий овочевий салат - фото крок 3
Окремо обсмажте до м'якості перець.
теплий овочевий салат - фото крок 4
Змішайте перець, баклажан і дрібно нарізану цибулю. Посолити салат. Перемішайте інгредієнти, а зверху засипте їх натертим сиром. Смачного!

Схожі рецепти