Теплий овочевий салат
(покроковий рецепт з фото)
Салат може бути не тільки доповнення до основної страви, але і цілком зіграти роль гарніру або гарячого. Я вам розповім, як приготувати теплий овочевий салат на кожен день. Чудове легке блюдо!
До салату ідеально підійде котлета або смажене м'ясо. Таке блюдо більше схоже на рагу, так як ми будемо смажити овочі. Головне - відразу ж їх подати і з'їсти. Готуйте такий салат не в великій кількості, інакше потім він втратить свій смак. Сир сулугуні добре доповнить інші інгредієнти.
- Баклажан - 1 штука
- Солодкий перець - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 0, 25 штуки
- Добре - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Винний оцет білий - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Перці і баклажани добре помийте, видаліть з перців серцевину. Ці овочі наріжте соломкою.
Обсмажте баклажан до готовності в рослинному маслі. Потім викладіть його і прикрийте кришкою, щоб не охолов.
Окремо обсмажте до м'якості перець.
Змішайте перець, баклажан і дрібно нарізану цибулю. Посолити салат. Перемішайте інгредієнти, а зверху засипте їх натертим сиром. Смачного!