Рецепт Теплий овочевий салат фото

Теплий овочевий салат
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Баклажан, Болгарський перець
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок, На швидку руку
Салати

Салат може бути не тільки доповнення до основної страви, але і цілком зіграти роль гарніру або гарячого. Я вам розповім, як приготувати теплий овочевий салат на кожен день. Чудове легке блюдо!

До салату ідеально підійде котлета або смажене м'ясо. Таке блюдо більше схоже на рагу, так як ми будемо смажити овочі. Головне - відразу ж їх подати і з'їсти. Готуйте такий салат не в великій кількості, інакше потім він втратить свій смак. Сир сулугуні добре доповнить інші інгредієнти.

  • Баклажан - 1 штука
  • Солодкий перець - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 0, 25 штуки
  • Добре - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Винний оцет білий - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
теплий овочевий салат - фото крок 1
Перці і баклажани добре помийте, видаліть з перців серцевину. Ці овочі наріжте соломкою.
теплий овочевий салат - фото крок 2
Обсмажте баклажан до готовності в рослинному маслі. Потім викладіть його і прикрийте кришкою, щоб не охолов.
теплий овочевий салат - фото крок 3
Окремо обсмажте до м'якості перець.
теплий овочевий салат - фото крок 4
Змішайте перець, баклажан і дрібно нарізану цибулю. Посолити салат. Перемішайте інгредієнти, а зверху засипте їх натертим сиром. Смачного!

Схожі рецепти