Телятина з картоплею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Їжа, запечена в духовці, - завжди дуже смачно! Пропоную запекти телятину з картоплею і цибулею під хрусткою сирною скоринкою. Блюдо підходить для сімейної вечері або обіду. Готується дуже швидко.
Приготуємо телятину з картоплею в духовці в домашніх умовах. Попередньо потрібно обсмажити на сковороді м'ясо і цибулю. Потім в форму для запікання укладаються обсмажені інгредієнти + картопля скибочками. Запікається все не більше 30-35 хвилин. Гарного вам дня!
- Картопля - 600 грам
- Телятина - 300 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Суміш перців - 1 щіпка
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Сир твердий - 150 грам
- Сіль - За смаком
М'ясо промийте та висушіть паперовим рушником. Далі нарізаємо його кубиками.
Обсмажуємо на рослинному маслі до рум'яності.
Півкільцями ріжемо цибулю.
Обсмажуємо в тій же сковороді цибулю до золотистого.
У форму частка запікання укладаємо в довільному порядку: цибуля, м'ясо і картоплю, порізаний тонкими скибочками. Додаємо суміш перців і сіль, перемішуємо.
Накриваємо форму фольгою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку.
Через 20 хвилин вибираємо блюдо з духовки. Додаємо майонез і перемішуємо. Зверху присипаємо тертим сиром. Ставимо назад в духовку ще на 5-7 хвилин.
Смачного!