Телятина в духовці з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо запікається в духовці з кільцями цибулі, картоплею, майонезом і сиром.
Виходить дуже ситно і смачно. Головне достоїнство страви - його простота, але при цьому шикарні смак. Універсальний рецепт!
Перед вами - класичний рецепт приготування телятини в духовці з картоплею. Дуже просте і універсальне блюдо. Його можна використовувати в своєму повсякденному раціоні, а можна здивувати гостей, подавши його до святкового столу. Гарного вам дня!
- Телятина - 500 грам
- Картопля - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Сир твердий - 300 грам
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
М'ясо нарізаємо середніми шматочками і відбиваємо з двох сторін.
Картофелдь ріжемо кружечками, цибуля - півкільцями.
На деко, змащений маслом, викладаємо картопля. Злегка присипаємо сіллю.
Зверху - м'ясо, присипаємо сіллю і спеціями за смаком.
На м'ясо викладаємо цибулю і рясно поливаємо все майонезом. Присипаємо зверху тертим сиром. Ставимо деко в духовку, прогретую до 200 градусів і запікаємо 35-40 хвилин.
Смачного!