Рецепт Телятина по-німецьки фото

Телятина по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо , Телятина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4

Пропоную вам блюдо, яке послужить ситним буденним обідом і прекрасним частуванням для гостей. Телятина по-німецьки готується з зеленню, такий як чебрець, ялівець і пряної гвоздикою. Спробуйте.

Опис приготування:

Телятина по-німецьки маринується близько тижня і готується після ще три години. Але це того варте! Рецепт телятини по-німецьки - дуже древній, дійшов до наших днів завдяки неймовірному смаку телятини. Подавайте телятину з вашим улюбленим соусом. Я подаю зі сметаною, щоб не перебивати смак м'яса, а тільки підкреслювати його ніжною сметаною. Надаю вам покроковий рецепт телятини по-німецьки.

  • Телятина - 1 кілограм
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Білий винний оцет - 300 мілілітрів
  • Цибулина - 1 штука
  • Гілочки чебрецю - 3-4 штук
  • Ягоди ялівцю - 4-6 штук
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Бутони гвоздики - 3-4 штук
  • Морква - 500 грам
  • Корінь петрушки - 2 штуки
  • Стебло селери - 1 штука
  • Вершкове масло - 100-150 грам
  • Панірувальні сухарі - 1 Ст. Ложка
  • Крем - 200 мілілітрів
телятина по-німецьки - фото крок 1
Спочатку зробимо бульйон. Наріжте цибулю, морква, корінь петрушки, стебло селери, помістіть все в каструлю з водою, доведіть до кипіння, додайте ягоди ялівцю, гілочки чебрецю, лавровий лист, бутони гвоздики і винний оцет. Поваріть все разом 15 хвилин.
телятина по-німецьки - фото крок 2
Дайте бульйону охолонути. Потім викладіть в контейнер шматок телятини і залийте бульйоном, тепер уже маринадом. Залиште телятину маринуватися в щільно закритому контейнері в холодильнику близько тижня.
телятина по-німецьки - фото крок 3
Через тиждень дістаньте телятину і просушіть її паперовою серветкою або кухонним рушником.
телятина по-німецьки - фото крок 4
Увімкніть духовку розігріватися на 180 градусів. Тим часом обсмажте шматок телятини з усіх боків на вершковому маслі, по 4 хвилини на кожну сторону.
телятина по-німецьки - фото крок 5
Розігрійте в каструлі маринад.
телятина по-німецьки - фото крок 6
Покладіть телятину в посуд для випікання, залийте маринадом і помістіть в розігріту на 180 градусів духовку. Випікайте телятину 2, 5 годину. Після години дістаньте блюдо, переверніть телятину і помістіть назад в духовку.
телятина по-німецьки - фото крок 7
Після випікання розріжте телятину на скибочки і подавайте зі сметаною.

Схожі рецепти