Тефтелі з яблук
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати тефтелі з яблук. Блюдо виходить дуже смачне і ароматне - за рахунок додавання яблук тюфтельки виходять соковиті як ніколи! Рекомендую всім спробувати!
Звичайно ж, на колір та смак товарищ не всяк, і знайдуться люди, які поєднання фруктів і м'яса не сприймають. Ну що ж тут сказати - цей рецепт приготування тефтелей з яблук, швидше за все, не для них. Ну а всім тим, хто любить незвичайні поєднання - наполегливо рекомендую!
- Фарш - 500 грам
- Яблука - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Гриби сушені - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Яблука миємо, чистимо і ріжемо довільними шматочками. Сердцевінкі видаляємо. Половину яблук подрібнити в пюре і домішали до фаршу. Спеції - за смаком. Формуємо тефтелі.
2. Гриби замочуємо в гарячій воді. Далі викладаємо у форму для запікання тефтелі, потім - шар яблук, додамо також спеції. Заливаємо тією водою, де настоювалися гриби. Гриби теж викладаємо зверху. Посипаємо приправами і відправимо в духовку на 40 хвилин.
3. От і все! Смачного!