Рецепт Тефтелі з помідорами фото

Тефтелі з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Тефтелі

Хочу вам розповісти, як зробити тефтелі з помідорами. Блюдо виходить смачне і ситне, а за рахунок помідор, а не томатної пасти - ще й дивно соковите! Відмінно доповнить будь-який ваш гарнір!

Цей рецепт приготування тефтелей з помідорами мені дуже подобається. Я їх не обсмажую, зіткнення душ - так вони виходять дивно м'якими. Якщо ж любите більше рум'яної скоринки, можна їх попередньо обсмажити, або вже готові тефтелі разом з соусом відправити підрум'янитися в духовку.

  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Кнопка - 4 скибочки
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Помідори у власному соку - 1 штука(1 банку)
  • Спеції - За смаком
тефтелі з помідорами - фото крок 1
1. До фаршу додамо подрібнений і обсмажену цибулю. Далі хліб розмочимо в молоці і додамо цю суміш в фарш. Перемішаємо. Спеції - за смаком. Формуємо тефтелі вологими руками.
тефтелі з помідорами - фото крок 2
2. Томати перетираємо в пюре і разом з соком ставимо гаситися. Спеції - за смаком. Як закипить, - викладаємо в цю суміш тефтелі і тушкуємо під кришкою на маленькому вогні, поки соус не загусне, а тефтелі не будуть готові.
тефтелі з помідорами - фото крок 3
3. От і все! Смачного!

Схожі рецепти