Тефтелі з індички в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 15 хв.
Якщо у вас в холодильнику є фарш з індички, а на полиці стоїть мультиварка, то можна вважати вечеря готова. Причому, без особливих зусиль і клопоту ви отримаєте ніжне ароматне блюдо!
Опис приготування:
Тефтелі, приготовані в мультиварці, відмінна альтернатива смаженим котлет. І смачно, і корисно. А якщо їх ще приготувати з індички, то вийде відмінний дієтичне блюдо, підходяще для всієї родини. А розумниця мультиварка допоможе вам в цьому!
- Фарш з індички - 500 грам
- Мал - 1/2 склянки (мається на увазі мультістакан)
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Бульйон - 2 склянки (можна замінити водою.)
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Спеції - За смаком
Цибулю почистити, подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.
У мисці змішати фарш, цибуля, яйце, Мал. Додати сіль і перець.
Отриманий фарш добре вимісити.
Сформувати з фаршу тефтелі, скласти їх в мультиварку.
У чашці змішати сметану, майонез, борошно і томатну пасту. Додати бульйон, сіль і перець. Добре перемішати.
Залити отриманим соусом тефтелі. Включити мультиварку, вибравши режим"Гасіння" . Час готування 1 час.
Готові тефтелі подавати гарячими. Вони відмінно поєднуються з овочевими салатами. Смачного!