Тефтелі з індички для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.
Індичка - дієтичне м'ясо, яке ідеально підходить для першого прикорму малюка. Готувати такі тефтелі малюку можна вже з 8 місяців. Тефтелі з індички для дітей - відмінний варіант ситного обіду.
Опис приготування:
Правильне, повноцінне і сбаллансірованное харчування має величезне значення для розвитку кожної дитини, тому кожна мати намагається дати своєму чаду все найкраще. Але також важливим є і зовнішній вигляд страви, для діток дуже важливо, щоб ті ж кашка або овочеве пюре були апетітная, в красивих яскравих тарілочках, прикрашені шматочками фрук або овочів. Ось тоді обід точно вдасться! Сьогодні я пропоную вам варіант, як приготувати тефтелі з індички для дітей. Готувати їх пропоную на пару, так як цей спосіб термообробки найбільш підходить для маленьких дітей. Блюдо виходить ну дуже смачне, навіть дорослим сподобається. Перевірте!
- Філе індички - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Мал - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка (після року)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Індичку беріть свіжу охолоджену, купуйте її в перевірених місцях, щоб бути впевненими в її якості. Пропустіть філе індички через м'ясорубку або подрібніть за допомогою кухонного комбайна.
Мал замочити в холодній воді на 15 хвилин.
Мал відіжміть від води і відправте до фаршу. Також туди додайте подрібнену цибулю. Якщо ви вже даєте своєму малюкові сіль, то додайте і її одну дрібку. Гарненько перемішайте все до однорідного стану.
З підготовленого фаршу сформуйте невеликі за розміром кульки. Готувати їх будемо на пару. Якщо у вас є мультиварка, включите відповідний режим, налийте в чашу необхідне количесвто води і дочекайтеся, поки вона закипить.
Покладіть тефтелі на спеціальну підставку для варіння на пару і готуйте 20 хвилин.
Тефтелі з індички для дітей готові. Вони вийшли дуже оригінальними, схожими на їжачків. Дітям обов'язково сподобаються. Смачного!