Тефтелі з індички для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Індичка - дієтичне м'ясо, яке ідеально підходить для першого прикорму малюка. Готувати такі тефтелі малюку можна вже з 8 місяців. Тефтелі з індички для дітей - відмінний варіант ситного обіду.
Правильне, повноцінне і сбаллансірованное харчування має величезне значення для розвитку кожної дитини, тому кожна мати намагається дати своєму чаду все найкраще. Але також важливим є і зовнішній вигляд страви, для діток дуже важливо, щоб ті ж кашка або овочеве пюре були апетітная, в красивих яскравих тарілочках, прикрашені шматочками фрук або овочів. Ось тоді обід точно вдасться! Сьогодні я пропоную вам варіант, як приготувати тефтелі з індички для дітей. Готувати їх пропоную на пару, так як цей спосіб термообробки найбільш підходить для маленьких дітей. Блюдо виходить ну дуже смачне, навіть дорослим сподобається. Перевірте!
- Філе індички - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Мал - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка (після року)