Суфле з індички для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Таке суфле я часто готую для своєї дочки. Філе, завдяки паровій обробці, ніжне і соковите, та й вершкове масло з молоком роблять його ще більш смачним. Дивіться докладніше, як приготувати суфле!
Для суфле можна приготувати різні домашні соуси. Для дітей молодшого віку можна запропонувати сметанний соус, для більш старших діток - майонезний, томатний або часниковий соус. Пробуйте, експериментуйте! А я поки розповім, як приготувати суфле з індички для дітей.
- Indûšinoe файл - 350 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Білий хліб - 1 штука (шматочок)
- Молоко - 140 мілілітрів
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Вершкове масло - 40 грам
Приготуйте продукти для суфле. Індиче філе ретельно вимийте, дайте стекти рідини. Відріжте один невеликий шматочок хліба, підігрійте молоко до 40-50 градусів.
Складіть всі інгредієнти в блендер, включите прилад на максимальну потужність на 5 хвилин.
Маса повинна бути в міру густий і однорідної, але не сухий!
Наповніть силіконові формочки доверху фаршем. Поставте їх на решітку пароварки. Готуйте суфле на пару протягом 40-45 хвилин.
Суфле з індички для дітей готово! Обережно витягніть суфле з формочок і подайте теплим до столу.