Печіночне суфле для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Для дитячого харчування потрібен особливий підхід. Тут важливі в першу чергу не смакові якості, а користь використаних інгредієнтів. Але блюдо потрібно все-таки збагатити чимось для смаку.
Моя подруга вміє майстерно дотримуватися цього правила, коли робить страви своїй дитині. Вона поділилася зі мною тим, як приготувати печінковий суфле для дітей. Від такої закуски і я сама не відязикалася. Тому і записала цей рецепт. І вони, хто не любить печінку, дізнаються її з новою, кращої, боку.
- Свиняча печінка - 400 грам
- Булочка бутербродна - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Морква помийте, почистіть і подрібніть. Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Пропустіть ці овочі через блендер до кашоподібного стану. Додайте яйце і сіль.
Вимочіть булочку в молоці. Печінка промийте, видаліть жилки і і подрібніть блендером разом з булочкою.
В овочеву масу внесіть манку. Змішайте її разом з печінкою. Перемішайте і залиште на 15 хвилин.
Наповніть гумові формочки, змащені маслом, масою на 3/4 і відправте їх в пароварку.
Готуйте суфле на пару протягом 30 хвилин. Приємною дегустації!