Печіночне суфле для дітей
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Для дитячого харчування потрібен особливий підхід. Тут важливі в першу чергу не смакові якості, а користь використаних інгредієнтів. Але блюдо потрібно все-таки збагатити чимось для смаку.
Опис приготування:
Моя подруга вміє майстерно дотримуватися цього правила, коли робить страви своїй дитині. Вона поділилася зі мною тим, як приготувати печінковий суфле для дітей. Від такої закуски і я сама не відязикалася. Тому і записала цей рецепт. І вони, хто не любить печінку, дізнаються її з новою, кращої, боку.
- Свиняча печінка - 400 грам
- Булочка бутербродна - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Морква помийте, почистіть і подрібніть. Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Пропустіть ці овочі через блендер до кашоподібного стану. Додайте яйце і сіль.
Вимочіть булочку в молоці. Печінка промийте, видаліть жилки і і подрібніть блендером разом з булочкою.
В овочеву масу внесіть манку. Змішайте її разом з печінкою. Перемішайте і залиште на 15 хвилин.
Наповніть гумові формочки, змащені маслом, масою на 3/4 і відправте їх в пароварку.
Готуйте суфле на пару протягом 30 хвилин. Приємною дегустації!