Печіночне суфле
(покроковий рецепт з фото)
Печіночне суфле в домашніх умовах - відмінна альтернатива м'ясних закусок, підходить до будь-якого гарніру, а виглядає цікавіше. Готується швидко і просто, а цей ніжний смак вам точно сподобається!
Цей рецепт приготування печінкового суфле в першу чергу приваблює своєю доступністю і не дарма. Здавалося б, з найпростіших інгредієнтів можна зробити настільки ніжне блюдо! Тим більше, що, готуючи в мультиварці, ваше суфле вийде рівномірно пишним і не опаде, як це буває при випіканні в духовці. Крім того, спробуйте поекспериментувати з різними видами печінки - яловичої або курячої, щоб знайти ваше улюблене поєднання, адже тепер ви теж знаєте, як зробити печінковий суфле!
- Печінка - 400 грам
- Хліб білий - 3 скибочки
- Молоко - 1 Склянка (мірний стакан мультиварки)
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Печінка промиваємо та нарізаємо шматочками.
2. Ставимо відварюватися в підсоленій воді до готовності.
3. Хліб замочуємо в молоці.
4. У чаші блендера змішаємо хліб із залишками молока і цибулину.
5. Збиваємо до однорідного стану і тоді тільки додамо відварну печінку.
6. Розмішуємо до однорідного стану, солимо, перчимо і додамо приправи на ваш смак.
7. У чаші мультиварки розігріємо рослинне масло, заллємо суміш. Випікаємо 30-40 хвилин. Готово!