Рецепт Печіночне суфле фото

Печіночне суфле
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
ПП рецепти
На обід
Випічка , Суфле
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Печіночне суфле в домашніх умовах - відмінна альтернатива м'ясних закусок, підходить до будь-якого гарніру, а виглядає цікавіше. Готується швидко і просто, а цей ніжний смак вам точно сподобається!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування печінкового суфле в першу чергу приваблює своєю доступністю і не дарма. Здавалося б, з найпростіших інгредієнтів можна зробити настільки ніжне блюдо! Тим більше, що, готуючи в мультиварці, ваше суфле вийде рівномірно пишним і не опаде, як це буває при випіканні в духовці. Крім того, спробуйте поекспериментувати з різними видами печінки - яловичої або курячої, щоб знайти ваше улюблене поєднання, адже тепер ви теж знаєте, як зробити печінковий суфле!

  • Печінка - 400 грам
  • Хліб білий - 3 скибочки
  • Молоко - 1 Склянка (мірний стакан мультиварки)
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
печіночне суфле - фото крок 1
1. Печінка промиваємо та нарізаємо шматочками.
печіночне суфле - фото крок 2
2. Ставимо відварюватися в підсоленій воді до готовності.
печіночне суфле - фото крок 3
3. Хліб замочуємо в молоці.
печіночне суфле - фото крок 4
4. У чаші блендера змішаємо хліб із залишками молока і цибулину.
печіночне суфле - фото крок 5
5. Збиваємо до однорідного стану і тоді тільки додамо відварну печінку.
печіночне суфле - фото крок 6
6. Розмішуємо до однорідного стану, солимо, перчимо і додамо приправи на ваш смак.
печіночне суфле - фото крок 7
7. У чаші мультиварки розігріємо рослинне масло, заллємо суміш. Випікаємо 30-40 хвилин. Готово!

Схожі рецепти