Печіночне суфле з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне печінковий суфле з цілим грибочком всередині, запечене в духовці! незвичайно смачно! Хочеться з'їсти ще і ще одне. А готується дуже просто! Буде відмінною закускою на святковий стіл!
Гості по достоїнству оцінять це дуже смачне суфле! Але якщо Ви вирішите побалувати своїх близьких, то закуска прекрасно впишеться в будь-який час дня - на сніданок, обід або вечерю! У сезон лісових грибів можна їх використовувати в напівготовому вигляді замість печериць. Як приготувати печінковий суфле з печерицями дивіться в покроковому рецепті.
- Печінка куряча - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Куряче яйце - 1 штука
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Печериці свіжі - 12-15 штук (дрібні)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Цибулю і моркву очистіть, помийте. Моркву натріть на крупній тертці, цибуля порубати. Обсмажте цибулю в рослинній олії до прозорості. Додайте моркву і обсмажте до м'якості.
Курячу печінку подрібніть в пюре за допомогою блендера.
Також подрібніть смажені овочі та додайте їх до печінки. Перемішайте.
Додайте залишилися інгредієнти: яйце, сметану і борошно. Перемішайте до однорідності. Посоліть і поперчіть за смаком.
Розкладіть печінкову масу за формами для кексів, попередньо змащених олією. У кожну формочку "втопите" чистий шапіньон. Запікайте суфле 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.
Наше печінковий суфле готово. Можна подавати з зеленню, овочами або як самостійну страву!
Смачного!