Тефтелі в сметанному соусі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Всі люблять соковиті, домашні тефтелі! просто, смачно і швидко. Ще простіше і швидше тефтелі можна приготувати в мультиварці. В сметанному соусі вони будуть особливо ніжними! Загляньте і переконайтеся самі!
У тефтелі можна класти не тільки рис, але і інші крупи за вашим вибором. Деякі з них слід попередньо відварити до напівготовності, А деякі, як кускус, можна додавати відразу сирими або запарити окропом.
- Фарш домашній - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Кускус - 1 Склянка
- Крем - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Крохмаль кукурудзяний - 1/2 Ст. Ложки
- Чорний перець - За смаком
- Майоран - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Підготуйте інгредієнти.
Додайте у фарш запарений кускус і подрібнений цибулю (1 шт.). Вбийте яйце, поcоліте і поперчіть за смаком. Добре вимішайте фарш.
Вологими руками скачайте тефтелі середнього розміру.
Чашу мультиварки змастіть маслом і викладіть шар тонко нашаткувати цибулі. Для вас інвестувати tefteli. Присипте зверху ще цибулею і покладіть другий шар.
На режимі "випічка" готуйте тефтелі до схоплювання і легкого рум'янцю знизу - 15-20 хвилин.
Сметану змішайте з крохмалем і трохи розбавте водою, досить 50 мл. Залийте тефтелі, акуратно поливаючи кожну. Посипте перцем і улюбленими травами. Готуйте на режимі "гасіння" 15 хвилин.
Потім переведіть мультиварку в режим збереження тепла на 10 хвилин. Це додасть соусу приємну бархатистість.
Подавайте тефтелі гарячими, з соусом і гарніром на вибір. Смачного!