Курячі тефтелі в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Давайте разом з нами приготуємо курячі тефтелі в сметанному соусі з даного рецептом. Вам має сподобатись результат. Готується все швидко, і тефтелі виходять дуже ніжними.
Приготувавши курячі тефтелі з вершковим соусом на мою пошаговому рецептом, ви отримаєте найніжніші тефтелі, дуже смачні. Готувати їх легко, впорається навіть школяр. Немає нічого складного, і все доступно. Розповідаю, як приготувати курячі тефтелі в сметанному соусі.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Молоко - 150 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Мал - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Вершки 10% або молоко - 300 мілілітрів
- Крем - 200 грам
- Сіль, спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками.
У блендері подрібніть очищений і нарізаний ріпчаста цибуля. Тепер додайте куряче філе.
Всі подрібніть до консистенції фаршу, додавши сіль і спеції. Якщо маса буде дуже густий і тугий, влийте трохи молока. Досить буде 0, 5 склянки на 1 кг. М'яса.
Мал промийте в проточній воді. Залийте окропом і варіть 7 хвилин після закипання. Змішайте отриману масу з рисом. Перемішайте.
З отриманого фаршу сформуйте круглі вироби. Обваляйте їх у борошні.
Змішайте вершки і сметану. Вершки можна замінити на 3% молоко. Додайте спеції і сіль.
Тефтелі обсмажуємо з двох сторін. Складаємо в ємність. Заливаємо тефтелі отриманим сметанному-вершковим соусом.
Запікаємо в духовці, закривши ємність з тефтелі кришкою. Час запікання - 30 хвилин, температура в духовці 220 градусів.