Рецепт Тефтелі курячі фото

Тефтелі курячі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Приготуємо тефтелі з курятини з густим ароматним соусом. До таких тефтелі підійде рис, каші, картопля.

Опис приготування:

Обсмажені на сковороді тефтелі протягом 3-4 хвилин з кожного боку можна залити соус і тушкувати на плиті, а не в духовці. Виберіть свій варіант.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Картопля - 1 штука
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Томатний сік - 500 мілілітрів
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Крохмаль картопляний - 2 чайних ложки
тефтелі курячі - фото крок 1
Курячий фарш приготуйте будинку або візьміть покупної.
тефтелі курячі - фото крок 2
До фаршу додайте нарізану цибулю, натертую на терке картошку. Додайте сіль і спеції. Добре вимішайте фарш.
тефтелі курячі - фото крок 3
У фарш додайте 1 яйце і знову вимісіть.
З фаршу (мокрими руками) сформуйте тефтелі. Обсмажте з двох сторін на рослинній олії.
тефтелі курячі - фото крок 4
Змішайте томатний сік з 1 ст. Ложкою крохмалю. Додайте цукор, сіль, перець, спеції за смаком. Отриманим соусом залийте тефтелі. Накрийте форму кришкою або фольгою. Запікайте тефтелі в гарячій духовці при 200 градусах 30 хвилин.
тефтелі курячі - фото крок 5
Подайте до столу гарячими.

Схожі рецепти