Курячі тефтелі з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Такі курячі тефтелі з грибами в домашніх умовах готуються швидко і просто, зате на смак вони просто неймовірно смачні! Ми їх не просто смажимо, а ще і тушкуємо в оригінальному соусі. Рекомендую!
Цей рецепт приготування курячих тефтелей з грибами дуже простий, і у мене немає сумнівів, що він вам сподобається! Єдине, що хочу порадити все ж соус розбавляти не водою, а бульйоном, тоді смачніше вийде. Скільки ж його додавати? На око, щоб все тефтелі були покриті соусом і гасилися в ньому. У мене вийшов склянку. Словом, нічого складного тут немає, спробуйте!
- Куряче філе - 500 грам (можна взяти фарш)
- Печериці - 300 грам
- Цибуля зелена - 150 грам
- Молоко - 100 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Кнопка - 2 скибочки
- Спеції - За смаком
- Борошно для панірування - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Філе, цибуля та гриби подрібніть. Половину грибів залиште в сторонці, а половину - в миску з фаршем. Сюди ж - зелень і спеції. Перемішаємо ретельно. Хліб без скоринок замочимо в молоці і потім теж додамо до фаршу разом із залишками молока.
2. Тепер вологими руками сформуємо тюфтельки, обваляти кожну в борошні і обсмажити до рум'яного кольору на сковороді.
3. Робимо соус. Сметану і залишилися гриби трохи згасимо, потім додамо гарячу воду або бульйон, будь-яку зелень і спеції на ваш розсуд. У цій суміші тушкуємо тюфтельки 10-15 хвилин.
4. І насолоджуємося смачною вечерею!