Рецепт Курячі тефтелі з грибами фото

Курячі тефтелі з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Такі курячі тефтелі з грибами в домашніх умовах готуються швидко і просто, зате на смак вони просто неймовірно смачні! Ми їх не просто смажимо, а ще і тушкуємо в оригінальному соусі. Рекомендую!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування курячих тефтелей з грибами дуже простий, і у мене немає сумнівів, що він вам сподобається! Єдине, що хочу порадити все ж соус розбавляти не водою, а бульйоном, тоді смачніше вийде. Скільки ж його додавати? На око, щоб все тефтелі були покриті соусом і гасилися в ньому. У мене вийшов склянку. Словом, нічого складного тут немає, спробуйте!

  • Куряче філе - 500 грам (можна взяти фарш)
  • Печериці - 300 грам
  • Цибуля зелена - 150 грам
  • Молоко - 100 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Кнопка - 2 скибочки
  • Спеції - За смаком
  • Борошно для панірування - За смаком
  • Зелень - За смаком
курячі тефтелі з грибами - фото крок 1
1. Філе, цибуля та гриби подрібніть. Половину грибів залиште в сторонці, а половину - в миску з фаршем. Сюди ж - зелень і спеції. Перемішаємо ретельно. Хліб без скоринок замочимо в молоці і потім теж додамо до фаршу разом із залишками молока.
курячі тефтелі з грибами - фото крок 2
2. Тепер вологими руками сформуємо тюфтельки, обваляти кожну в борошні і обсмажити до рум'яного кольору на сковороді.
курячі тефтелі з грибами - фото крок 3
3. Робимо соус. Сметану і залишилися гриби трохи згасимо, потім додамо гарячу воду або бульйон, будь-яку зелень і спеції на ваш розсуд. У цій суміші тушкуємо тюфтельки 10-15 хвилин.
курячі тефтелі з грибами - фото крок 4
4. І насолоджуємося смачною вечерею!

Схожі рецепти